WordPress schalen: Convesio is ervoor gemáákt

Niet eerder maakte een WordPress hosting provider de mogelijkheid van schalen zo eenvoudig. Het regelen van schaalbare hosting voor WP websites kan bij Convesio binnen een paar minuten. En technische kennis is hiervoor niet nodig. De mate van schaalbaarheid is enorm en het gaat om elastisch schalen; omhoog én omlaag. Dit proces gebeurt bij Convesio geheel automatisch. De snelheid van implementeren, de mate van schaalbaarheid, de geavanceerde techniek erachter en de lage prijzen voor de klant, zijn uniek. Dat komt omdat het WordPress platform van Convesio er letterlijk voor gemaakt is.

wordpress schalen

WordPress schalen is van wezenlijk belang voor websites die op ieder moment online, snel en goed functionerend moeten blijven. Er zijn veel en uiteenlopende voorbeelden van bedrijven waarvoor succesvol automatisch opschalen (en afschalen) bepalend is voor het welslagen van hun core business. Denk aan: eCommerce, eLearning, virtuele live events, drukbezochte online nieuws- en mediasites en bijvoorbeeld scale ups. Deze en andere grotere ondernemingen kunnen niet zonder een nextgen, toekomstbestendige basis in de vorm van solide, schaalbare managed WordPress hosting.

Kritieke hosting momenten
Zij hebben op gezette tijden te maken met kritieke hostingmomenten. Die ontstaan bij grote drukte, zoals enorme aantallen bezoekers tegelijkertijd, met elk hun eigen online handelingen. Dit leidt tot een plotseling grote stijging van de belasting op de server. Juist dan komt het schalen van WordPress in beeld als proactieve oplossing voor deze uitdaging. Er zijn meerdere WordPress hosting providers die (op)schalen aanbieden. Maar hun services wijken in sterke mate af van de voordelen van Convesio. Hoe dat zit, leggen we hier uit.

WordPress schalen en de voordelen van Convesio

Waarin verschilt WordPress schalen bij Convesio als je dit gaat vergelijken met andere aanbieders? De verschillen zitten ‘m in het gemak van implementeren, de enorme mate van schaalbaarheid, de techniek die schalen instant mogelijk maakt, de elasticiteit ervan, de véél lagere prijzen voor zakelijke toepassingen en, onder meer, de 24/7 support van Convesio.

Prestaties op schaal
Houd hierbij ook rekening met de variabiliteit van het begrip ‘snelle WordPress hosting’. De snelheid van het laden van pagina’s is een ‘key factor’ voor steeds meer ondernemingen. Veel hosting providers beweren sneller te zijn dan alle andere. De tests en beoordelingen die hierover online te vinden zijn, nemen meestal echter niet de ‘load’ mee. Maar de mate waarin de belastbaarheid op de proef wordt gesteld, is in veel gevallen essentieel. Is er sprake van honderden, duizenden of tienduizenden bezoekers die tegelijk navigeren en transacties uitvoeren? De WP snelheid testresultaten zien er in die gevallen heel anders uit.

Een absolute uitdaging: het runnen van de grootste virtuele WordPress bijeenkomst. Tijdens de eerste editie crashte de boel al op de eerste dag. Daaruit leerden we ons lesje. Nu vroegen we Convesio ons vanaf stap één te ondersteunen.

Het ging om krankzinnige cijfers die gigantische eisen stelden aan de organisatie én aan de hosting van dit evenement. Maar alles verliep soepel. In een omgeving met dynamische live interactie tussen vele locaties en bezoekers. Dat waren er zelfs uiteindelijk twee keer zoveel als het jaar ervóór…”

Vito Pelleg, CEO – Atarim. WP Agency Summit, de grootste virtuele WordPress-conferentie, kreeg ondersteuning van Convesio. Het robuust opschalen van de WordPress hosting was onmisbaar bij het bedienen van méér dan 2 miljoen requests van 6K bezoekers uit 91 landen, in slechts 2 dagen tijd. Zie ook: Convesio reviews.

Schaalbare WP hosting: waarin verschilt Convesio?

  • Convesio maakt WordPress schalen beschikbaar met ‘een druk op de knop’. Waar het implementeren van een sterk schaalbare WordPress website bij een traditionele VPS-configuratie uren of dagen duurt, gebeurt dit bij Convesio in een paar minuten.
  • De echt elastische schaalbaarheid is op zakelijk niveau aanzienlijk goedkoper dan bij directe concurrenten. Bij Enterprise WordPress hosts of Big Cloud-providers zoals AWS en Google Cloud kunnen de kosten voor installatie, beheer en jaarlijks onderhoud oplopen tot tienduizenden euro’s. Maar van een complexe, dure oplossing is bij Convesio géén sprake. Schaalbaarheid is immers fundamenteel geïntegreerd in ons WP platform. En Convesio is de enige die deze service aanbiedt.
  • Als klant betaal je alléén voor de extra middelen wanneer deze nodig zijn. Ook dat levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Afschalen gebeurt instant, zodra dat weer mogelijk is. Je betaalt alléén voor de extra resources op de momenten wanneer deze nodig zijn. Daardoor zit je niet vast aan een meestentijds te hoog, lees duur abonnement, alleen maar om in de piekmomenten in de lucht te kunnen blijven.
  • Zie de informatie hierboven onder ‘prestaties op schaal’. Convesio is ontworpen om een consistent snelle ervaring te leveren. Voor alle bezoekers, ongeacht hoeveel dat er op enig moment zijn. En ongeacht de belasting die zij op enig moment gezamenlijk uitoefenen door hun transacties, het paginaladen, uploaden enzovoort.
elastisch schalen wordpress

Onze techniek achter WordPress schalen

De markten waarin veel ondernemingen opereren, worden steeds competitiever. Convesio helpt hen daarin goed te gedijen, als het gaat om het belangrijke WordPress element. Dat kunnen we doen dankzij ons innovatieve WP hosting platform, gebaseerd op de techniek van Docker containers. Deze zijn ‘leaner’, flexibeler inzetbaar en minder hardware-afhankelijk. Ook bedrijven als Spotify en Netflix gebruiken ze voor hun applicaties. Convesio zet deze technologie in om echt elastische schaling te bereiken, zowel verticaal als horizontaal. Dit houdt in dat we verschillende duplicaten van de WordPress website (instant) kunnen inzetten in zowel verschillende containers als op verschillende servers.

Oplossing voor bedrijven die WP power nodig hebben

Door de schaalbaarheidsproblemen van WordPress op te lossen, bieden we groeiende bedrijven een enorme hoeveelheid aan online hosting power. Minimaal zoveel als hun concurrenten, zelfs als deze vele malen groter zijn in omvang. Daarmee bieden we op enterprise niveau – ook voor kleinere bedrijven – zeer laagdrempelig de snelste, veiligste en meest betrouwbare WordPress hosting. Als gezegd: ongeacht het aantal bezoekers.

Voor welke bedrijven?

We stipten het eerder al aan. Welke typen bedrijven zijn zoal gebaat bij WP hosting die hen óók geruststelt bij de spannendste hosting momenten? Deze soorten business lichten we nu verder toe:

wp schalen convesio

eCommerce | run je binnen WP een webshop en heb je (dus) te maken met verwachte of onverwachte stijgingen in het webverkeer? Of het nu gaat om Black Friday drukte, een nu-of-nooit uitverkoop of een campagne die net viraal is gegaan. Convesio zorgt ervoor dat WooCommerce te allen tijde snel blijft werken.

eLearning | een Learning Management System waarvoor grote aantallen gebruikers zich aanmelden? Dat betekent inloggen, inhoud opvragen, downloaden, enzovoort. Maar vaak alléén op bepaalde dagen en tijden. Betaal alleen voor extra capaciteit als dat nodig is!

Virtuele events | Of het er op een bepaald moment nou honderden of duizenden zijn. Of de online bezoekers van het live event zich nu aanmelden of het evenement verlaten. Convesio schaalt automatisch mee.

Online publicaties | Convesio helpt de UX van drukbezochte nieuws- en overige mediasites consistent snel te houden. Dat geldt voor zowel de websitebezoekers als de redactie die in de WordPress Admin de content maakt, aanpast of toevoegt. Daarbij is snelheid van publiceren vaak cruciaal.

WordPress schalen en grotere bedrijven | alle grotere ondernemingen willen met een gerust hart hun website kunnen inzetten voor groei, omzet en winst. Dat vereist de meest solide hosting-basis hiervoor, te verkrijgen bij de beste WordPress provider.

De nieuwste WordPress hosting normen

Convesio mag zich verheugen in steeds meer klanten, investeerders en investeringsrondes. Waar de meeste concurrentie complexe en dure oplossingen blijft aanbieden op basis van bestaande technologie, is ‘innovatie’ bij Convesio géén loos woord. Onze unieke, container-gebaseerde oplossingen voor het schalen van WordPress blijven we op vele fronten verder ontwikkelen. Geheel volgens onze missie om de beste WordPress hosting op enterpriseniveau voor iedereen beschikbaar te maken. Conform de allernieuwste WP normen!

Lees ook onze uitgebreide informatie over dit onderwerp bij SCHAALBARE WORDPRESS HOSTING.

automatisch WordPress schalen en onze voordelen voor de hosting prijzen:

“Traditionele hosting partijen verleiden je meestal om het hoogste pakket aan hosting services af te nemen die je website nodig heeft. Alleen, die middelen en resources heb je vaak maar bijvoorbeeld 5 uur per maand nodig…

Dat is alsof je een Ferrari huurt voor je dagelijkse woon-werkverkeer, omdat je deze ook meeneemt naar het circuit voor een paar rondjes per maand.

Bij Convesio krijg je echter als het ware een Honda Civic om mee naar de supermarkt te rijden, die verandert in een BMW 5 Serie voor langere ritten en een Ferrari voor je circuitdagen. En dan weer terug naar de Honda voor de dagelijkse schoolritten.”

Tom Fanelli, Convesio

AANMELDEN BIJ CONVESIO > GRATIS PROEFPERIODE!