Beheer je één, enkele, meerdere of zelfs vele WordPress websites?

Convesio WordPress hosting is er voor elke onderneming, ondernemer of medewerker met één of meer WordPress sites in bezit en/of beheer. Want een ALTIJD GOED werkende website is onmisbaar voor omzet, winst en groei.

Convesio is er voor grote en (nog) kleine ondernemingen, MKB, dynamische bureaus, WooCommerce webshops, SEO marketingspecialisten en evenzeer de ZZP’er. Of misschien beter gezegd: voor al hun (potentiële) klanten, clientèle, bezoekers en partners. Op hen ben je als ondernemer zuinig. Voor hen, dáár doe je het voor. Zij zijn de essentie van je voldoening, je motivatie, je trots, misschien wel je levenswerk en uiteindelijk, natuurlijk: de gewenste winstgevendheid.

hosting wordpress
convesio voor wie

Als je wil pieken, moet alles kloppen. Soms jarenlange voorbereiding? Alle credits naar jou. Maar daarvan MOET je dan wel kunnen profiteren op het moment suprême. Ergo: op het moment dat je klant je website bezoekt, moet deze site online zijn. Moeten de pagina’s razendsnel laden. Géén error ajb, maar direct de gevraagde info in zicht. Altijd.

wordpress webhosting capaciteit

GENOEG capaciteit, ALTIJD

Kan jouw webshop bijvoorbeeld Black Friday met een gerust hart aan? Juist voor dit soort momenten is er het WordPress platform van Convesio. Een WordPress ontwerp zonder een zwakste schakel!

wp piekverkeer

écht autoMATISCH OPschalen

Primeur in de wereld van hosting: ons gebruik van Docker containers voor het volledig automatisch opschalen van capaciteit. Zoals bij plotselinge pieken in verkeer en duizenden gebruikers tegelijk.

wordpress laadtijden

Snelle pagina-laadtijden

Laat je klanten niet wachten! Convesio is tot 239% sneller dan de concurrentie. Dat is te danken aan onder meer het ontwerp van ons platform, aan onze cloudinfrastructuur en ons Cloudflare-partnerschap.

wordpress hosting back end

SneL WORDPRESS BEHEERSYSTEEM

Ook een snelle WordPress admin bespaart je geld. Medewerkers raken zo niet gefrustreerd én krijgen méér werk gedaan. Je hebt voor je site dus óók een snelle back-end nodig. Bij Convesio is ‘t geregeld.

wordpress edge caching

DYNAMISCHE
Edge caching

Dynamic Edge Caching geconfigureerd voor WooCommerce is bij Convesio beschikbaar via onze partner Cloudflare. Je kunt hierop ook besparen; het is gratis binnen meerdere pakketten.

Méér conversie – met Convesio

Het belang van je website die altijd online is, is enorm. Al helemáál op cruciale momenten. Dat geldt voor de ZZP’er met een mogelijke nieuwe opdrachtgever. Dat geldt voor de webshop waarop élke klant probleemloos zijn of haar product moet kunnen kiezen én bestellen. En dat geldt ook voor iedere sitebeheerder die een hausse aan bezoekers wil verzilveren met het liefst evenzovele advertentiekliks. Gestroomlijnde organisatieprocessen zijn voor een wezenlijk deel afhankelijk van de kwaliteit van hosting. Of neem productreclame op prime time, waarna de online conversie de maandcijfers ‘eventjes’ moet boosten…

Prijzen
Hosting van WordPress. Heb je een overzichtelijk bedrijf met relatief bescheiden dataverkeer? Een webwinkel met structureel tienduizenden bezoekers en honderdduizenden pageviews? Voor elk bedrijfsmodel heeft Convesio een bijpassend pakket tegen een gunstig tarief. Zie Prijzen. Onze prijzen zijn laag dankzij de kern van ons ontwerp en de efficiency daarvan. En zo zijn er bij Convesio wel meer standaard voordelen die voor een bedrijf kunnen leiden tot pure hostingwinst. Kies de snelste, betrouwbaarste, veiligste managed WordPress hosting. De beste WP hosting in Nederland en ter wereld, bij alle bezoekersaantallen, met uitgekiende opschaalmogelijkheden.

In welke werkzame situatie opereer jij? Als ondernemer, hoofd ICT, directielid, kleine zelfstandige, MKB’er, SEO-/marketingspecialist of startup innovator, bijvoorbeeld? Conversie is waar het om draait!

Webshop / WooCommerce

wordpress hosting webshop

Een trage hosting partner kost je, zeker in soms zeer, zeer kostbare minuten, heel veel geld. Met de managed hosting van Convesio verschijnt er dan echter juist een tevreden glimlach op je gezicht.

Een server die de precaire piek niet aankan, leidt tot grote teleurstelling en afhakende klanten. Met de beste WooCommerce hosting daarentegen bereikt je merkimago een ‘vette’ boost.

WooCommerce hosting: dat gaat om milliseconden. Met Convesio maak je je geen zorgen wanneer een menigte online shoppers voor topdrukte zorgt. Onze schaalbare eCommerce hosting begeleidt je naar een piekomzet. Want ons solide platform is vanaf de basis gebouwd om elk actueel verkooppotentieel zonder serverzorgen aan te kunnen. Hier komt dus het Shark Tank effect om de hoek kijken…

Het Shark Tank effect? Als webshop ondernemer herken je het gegarandeerd. Jouw webwinkel komt, bijvoorbeeld door reclame, in de picture bij een groot publiek. Op dat actuele moment stijgt het bezoekersverkeer met adrenaline-veroorzakende schreden…

Wordt het crashen of cashen? Met Convesio het laatste!

Black Friday? Acuut mega capaciteit nodig of structureel al bij voorbaat elke zwakste hostingschakel uitschakelen? Onze NextGen eCommerce hosting kan elk scenario gemakkelijk aan.

En aanmelden is zo gebeurd.

convesio vaste lage prijs

Lage kosten:
bij ons een vast gegeven

Onze lage prijs van hosting van WordPress is een vast gegeven; dankzij ons ontwerp. Het Convesio WordPress platform is uiterst efficiënt. De basis is de Google Cloud-infrastructuur en het beheer vereist géén woud aan SysAdmins. Dat leidt tot veel kostenbesparingen. En dat werkt weer – merkbaar – gunstig door in de prijs!

convesio voor ondernemers

Prestaties die ondernemers verlangen

Waar traditionele hostingplatforms nog kampen met knelpunten die WordPress vertragen, heeft Convesio deze zwakke schakels rigoureus weggenomen. Onze klanten ervaren zo structureel snellere paginalaadtijden. Die snelheid werkt in veel (omzet)facetten door… precies dat waar iedere ondernemer naar verlangt.

convesio gebruiksgemak

Van ‘complex’ naar gebruiksgemak

Het zéér gebruiksvriendelijke Convesio dashboard is je controlecentrum. Check en bewaak de gezondheid van je site, installeer SSL, configureer back-upschema’s en caching, stel je beveiligingsbeleid in en nog veel meer… met nauwelijks meer dan één enkele klik! Weg met complexiteit, en welkom gebruiksgemak!

convesio bereikbaar chat

Convesio back-support: we staan achter je

We monitoren elke website met tussenpozen van één minuut. Als er iets niet klopt, komt een technicus van Convesio direct voor jouw WordPress site in actie. Nog vragen? Deskundige ondersteuning is 24/7 beschikbaar via chat. De Convesio back-support is er ook daadwerkelijk voor jóu.

ZZP’er

Ben je een kleine zelfstandige zonder personeel, maar met een boeiende WP blog of website als aantrekkelijk visitekaartje? Dat kan elke hostingpartij wel aan. Maar verwacht je met jouw niche site op gezette tijden óf onverwacht een behoorlijke bezoekersstroom? Goed voor veel ad clicks of nieuwe klanten? Of heb je een mini webshop die het natuurlijk wél CONTINU voor je doelgroep moet doen?

Hosting WP: goedkoopste pakket!

Bekijk dan eens ons meest voordelige pakket. Want met Convesio haal je óók als kleinere onderneming alles eruit wat erin zit!

wordpress hosting zzp
wordpress hosting startups

Startup

Aangenaam kennis te maken! Ook ‘wij van Convesio’ zijn begonnen als startup. Wij herkennen het fantastische gevoel om een ongekende uitdaging te hebben. In ons geval was én is dat: de WordPress-hostingmarkt verstoren met een nieuwe oplossing die 10x beter is dan wat dan ook! Wil je er iets meer over lezen, zie Over ons.

Maar goed. Snel terug naar jou en/of jullie. Drijvende kracht(en) achter jullie eigen spannende startup. Want we zijn echt geïnteresseerd in jouw of jullie verhaal. Waar wil je over drie jaar zijn? Waar die plek ook is, welk gekke idee je ook hebt, neem ons mee op die reis! Je website(s) zullen we goed verzorgen.
Afgesproken, beloofd. Deal?

Onze voordelen voor ondernemer, IT-afdeling, SEO marketingbureau…

Een WordPress website als hét corporate visitekaartje. Dat is bij veel grote ondernemingen een uitdagende operatie. Essentiële informatieverstrekking, veel gebruikers en/of hoog dataverkeer: het is bij omvangrijke bureaus en bedrijven eerder regel dan uitzondering. Het belang van een uitstekend werkende website, onder alle omstandigheden, is dan een absolute key focus.

Bestaan de kernactiviteiten van de onderneming of het bureau uit het beheren van (WP) websites van klanten? Dan is dit belang nóg wezenlijker. Tegelijkertijd brengt Convesio hier interessante, financiële kansen. Namelijk met het bieden van betrouwbare hosting als heus verkoopargument. Zo vereist ons systeem geen leger aan SysAdmins voor al het websitebeheer. Als dit soort kostenbesparingen geven je onderneming de gelegenheid tot het realiseren van extra marge.

wordpress hosting voor bureaus

Dat is aantrekkelijk derhalve voor bijvoorbeeld SEO- / marketingbureaus. Ook voor IT-managers geldt dat, met Convesio, de hosting van WordPress weer een (beduidend) ding minder is om je zorgen over te maken. Dat leidt tot rust en zekerheid. Maar het geeft ook de ruimte om het vizier efficiënt te blijven richten op jullie eigen bedrijfszaken, innovaties, doelstellingen en dromen.

convesio ssl certificaten

GRATIS SSL Certificaten

convesio dagelijkse backups

Gratis dagelijkse back-ups

convesio authenticatie

Twee-staps authenticatie

Hosting waar álle klanten van profiteren

Hoe groot de behoefte aan WordPress hosting ondersteuning ook is: Convesio staat paraat. Standaard geldt voor ál onze klanten: recht op onder meer gratis SSL, gratis geavanceerde back-ups, volledig geïntegreerde caching, een gebruiksvriendelijk dashboard, werkelijk de meest geavanceerde hack- en virusbescherming, ondersteuning bij basismigraties, proactieve monitoring en 24/7 support.

Eveneens geldt, voor iedere Convesio klant: automatisch profiteren van onze unieke, schaalbare, high speed infrastructuur. Elke website krijgt een plek in één of meer van onze Docker containers. Hoe druk het (plotseling) ook is, Convesio houdt iedere site steady in de lucht.

Heb je voor je eigen site en/of die van jullie klanten behoefte aan een boost aan rekenkracht, geheugen, opschaalopties en overige prestatiemogelijkheden? Ook voor deze wensen is er een pakket op maat. Voor eCommerce-sites, lidmaatschapssites, digitale download websites, sites met veel plug-ins en, bijvoorbeeld, voor sites die de onderneming in beheer heeft voor veeleisende klanten.

Maar er is méér:

De unieke managed hosting van Convesio op maat.

managed wp hosting consultancy

Managed WP hosting
& bedrijfsondersteuning

Het team van Convesio heeft een schat aan ervaring met het bouwen, hosten, optimaliseren en beveiligen van WordPress. Ontlast je team, benut onze expertise.