Veelzeggende quotes, keiharde feiten & prachtige cijfers

convesio reviews

Geloofwaardige beloftes. Veelzeggende quotes, keiharde feiten en prachtige cijfers over Convesio. Uit de dagelijkse WordPress hosting praktijk. Getuigenissen van veeleisende kleine en zeker ook grote ondernemingen. Over een bekroond High Performance Managed WordPress Platform. Bestemd voor websites in Nederland, de Verenigde Staten en andere landen wereldwijd. “Convesio is totaal anders.”

“Convesio is totaal anders dan alles wat er op het gebied van enterprise WordPress hosting al is. Dit platform biedt mijn klanten ongeëvenaarde snelheid, beveiliging en schaalbaarheid”
Eric Dunn
COO Evolve Marketing

“Gemoedsrust is onbetaalbaar”
KartHost

“Sinds we overschakelden naar Convesio’s managed WordPress Hosting is onze site nog nooit zo snel geweest”
Richard Evanson Jr.
Algemeen Directeur Turtle Island

Turtle Island, een gerenommeerd luxeresort in Fiji, verhoogde de leadconversie ratio van hun website met 27% door Convesio’s Page Optimization Service te gebruiken. Hun PageSpeed-scores gingen letterlijk van de ene op de andere dag van een F naar een B.

“Sinds de migratie naar Convesio daalde de laadsnelheid van onze pagina’s van 4 seconden naar iets meer dan 1. Bovendien ging mijn maandelijkse hostingrekening juist omlaag…”
Rob Stuart
Owner Safe Operations Group

“De meeste indruk die de overstap naar Convesio op mij heeft gemaakt, is de backend-snelheid. Die ging van ‘pijn’ naar supersonisch. Ik denk dat ik de perfecte hostingoplossing heb gevonden”
Pat Racco
CEO Tapwise

convesio review

“Convesio is de toekomst van WordPress hosting die je altijd al wilde”
WPLift

“Convesio? Dat is een enterprise WordPress Hosting bedrijf dat het spel heeft veranderd”
Kevin Muldoon
Blogger en internetmarketeer die graag met WordPress werkt

“We zijn vooral trots op de geweldige feedback die we krijgen op G2, Trustpilot en de vriendelijke woorden van onze klanten op Slack”
Team Convesio

“IT-managers houden van ons omdat het hosten van WordPress nu een hele zorg minder is”
Team Convesio

“High performance bureaus kiezen voor onze innovatieve container based WP platform”
Team Convesio

“Dit zijn krankzinnige cijfers die gigantische eisen stelden aan de organisatie én aan de hosting van dit evenement. Alles verliep soepel, in een omgeving met uitgebreide dynamische live interactie tussen vele locaties en bezoekers.”
Vito Pelleg, CEO – Atarim

WP Agency Summit, de grootste virtuele WordPress-conferentie, kreeg ondersteuning van Convesio. Het robuust opschalen van de WordPress hosting was onmisbaar bij het bedienen van méér dan 2 miljoen requests van 6K bezoekers uit 91 landen, in slechts 2 dagen tijd.

“Een absolute uitdaging: het runnen van de grootste virtuele WordPress bijeenkomst. Tijdens de eerste editie crashte de boel al op de eerste dag. Daaruit leerden we wel ons lesje. De keer daarop vroegen we het team van Convesio om ons vanaf stap één te ondersteunen. Het hele gebeuren verliep extreem soepel! Zelfs met twee keer zoveel bezoekers als het jaar ervóór…”
Opnieuw Vito Pelleg van Atarim

“Traditionele hosting partijen verleiden je meestal om het hoogste pakket aan hosting services af te nemen die je website nodig heeft. Alleen, die middelen en resources heb je vaak maar bijvoorbeeld 5 uur per maand nodig… Dat is alsof je een Ferrari huurt voor je dagelijkse woon-werkverkeer, omdat je deze ook meeneemt naar het circuit voor een paar rondjes per maand. Bij Convesio krijg je echter als het ware een Honda Civic om mee naar de supermarkt te rijden, die verandert in een BMW 5 Serie voor langere ritten en een Ferrari voor je circuitdagen. En dan weer terug naar de Honda voor de dagelijkse schoolritten.”
Tom Fanelli, Convesio

“Wat betreft hosting en bijbehorende technologie hebben we veel oplossingen geprobeerd vóór we Convesio vonden. Zo hebben we onder meer onze eigen servers gehost bij Amazon Web Services. Zij beloofden schaalbaarheid en betere prestaties, maar deze gingen wel gepaard met aanzienlijk meer overhead, complexiteit en kosten.

Het WordPress platform van Convesio liet het vlekkeloos hosten van onze virtuele live evenementen, met duizenden aanwezigen, soepel verlopen. Hun team van experts stond bovendien stand-by voor realtime ondersteuning.”

President Troy Chollar van TLC Creative Services

TLC Creative Services helpt grote ondernemingen met onder andere het organiseren van virtuele evenementen. Het bedrijf biedt onder meer een online vergaderplatform aan voor zakelijke klanten.
convesio reviews klanten voorbeeld 1
convesio reviews klanten voorbeeld 2
convesio reviews klanten voorbeeld 3
convesio reviews klanten voorbeeld 4
convesio reviews klanten voorbeeld 5
convesio reviews klanten voorbeeld 6
convesio reviews klanten voorbeeld 7
convesio reviews klanten voorbeeld 8
convesio reviews klanten voorbeeld 9
convesio naar homepage

Managed WordPress Hosting

Uitgerust voor de nieuwste generatie >>>