Veelzeggende quotes, keiharde feiten & prachtige cijfers

convesio reviews

Geloofwaardige beloftes, veelzeggende quotes, keiharde feiten en prachtige cijfers geven vorm aan de Convesio reviews. Het zijn getuigenissen van veeleisende ondernemingen uit de dagelijkse WordPress hosting praktijk. Reviews over een bekroond High Performance Managed WordPress Platform, voor websites in Nederland, België, de rest van Europa en elders wereldwijd. “Convesio is totaal anders.”

De voordelen van Convesio zijn belangrijk voor steeds meer bedrijven. Zij willen voor hun WordPress website een hosting provider die snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid garandeert. Er zijn meerdere webhosting providers die dit grotendeels voor elkaar krijgen. Echter, het gaat om de mate waarin én hoe structureel dit lukt. Immers, zelfs heel goede hosting voor WordPress is afhankelijk van het elimineren van de zwakste schakel. De reviews over Convesio tonen concrete reacties die aangeven dat ons dit lukt. Deze reacties zijn afkomstig van klanten die alle langere tijd ervaringen hebben met Convesio. Deze onafhankelijke reviews zijn rechtstreeks afkomstig van onze klanten én van het onafhankelijke review platform G2.com.

Een greep uit de onafhankelijke Convesio reviews

We zijn een managed hosting provider speciaal voor WordPress websites. Daarmee zijn onze hostingdiensten eveneens gerelateerd aan WordPress plug-ins. Onze hostingtechniek, -infrastructuur en partners zijn volledig op WP afgestemd. Vele van de Convesio reviews bevestigen dat we sterk zijn in schaalbaarheid. Sommige andere grote providers bieden weliswaar óók schaalbare hosting aan, maar Convesio heeft dit als enige geperfectioneerd. Zo kunnen we, bijvoorbeeld, direct meerdere identieke versies van je website laten draaien op meerdere servers tegelijk. Dat is een unieke dienst, die we ook nog betaalbaar hebben weten te maken.

Lees de bijgaande Convesio reviews, met veel positieve opmerkingen over onder andere de geavanceerde schaalbaarheid, fantastische paginalaadsnelheden (óók bij grote website drukte) en doeltreffende support.

“Convesio is totaal anders dan alles wat er op het gebied van enterprise WordPress hosting al is. Dit platform biedt mijn klanten ongeëvenaarde snelheid, beveiliging en schaalbaarheid”
Eric Dunn
COO Evolve Marketing

“Gemoedsrust is onbetaalbaar”
KartHost

“Sinds we overschakelden naar Convesio’s managed WordPress Hosting is onze site nog nooit zo snel geweest”
Richard Evanson Jr.
Algemeen Directeur Turtle Island

Turtle Island, een gerenommeerd luxeresort in Fiji, verhoogde de leadconversie ratio van hun website met 27% door Convesio’s Page Optimization Service te gebruiken. Hun PageSpeed-scores gingen letterlijk van de ene op de andere dag van een F naar een B.

“Sinds de migratie naar Convesio daalde de laadsnelheid van onze pagina’s van 4 seconden naar iets meer dan 1. Bovendien ging mijn maandelijkse hostingrekening juist omlaag…”
Rob Stuart
Owner Safe Operations Group

“De meeste indruk die de overstap naar Convesio op mij heeft gemaakt, is de backend-snelheid. Die ging van ‘pijn’ naar supersonisch. Ik denk dat ik de perfecte hostingoplossing heb gevonden”
Pat Racco
CEO Tapwise

convesio review

“Convesio is de toekomst van WordPress hosting die je altijd al wilde”
WPLift

“Convesio? Dat is een enterprise WordPress Hosting bedrijf dat het spel heeft veranderd”
Kevin Muldoon
Blogger en internetmarketeer die graag met WordPress werkt

“We zijn vooral trots op de geweldige feedback die we krijgen op G2, Trustpilot en de vriendelijke woorden van onze klanten op Slack”
Team Convesio

“IT-managers houden van ons omdat het hosten van WordPress nu een hele zorg minder is”
Team Convesio

“High performance bureaus kiezen voor onze innovatieve container based WP platform”
Team Convesio

“Dit zijn krankzinnige cijfers die gigantische eisen stelden aan de organisatie én aan de hosting van dit evenement. Alles verliep soepel, in een omgeving met uitgebreide dynamische live interactie tussen vele locaties en bezoekers.”
Vito Pelleg
CEO – Atarim

WP Agency Summit, de grootste virtuele WordPress-conferentie, kreeg ondersteuning van Convesio. Het robuust opschalen van de WordPress hosting was onmisbaar bij het bedienen van méér dan 2 miljoen requests van 6K bezoekers uit 91 landen, in slechts 2 dagen tijd.

“Een absolute uitdaging: het runnen van de grootste virtuele WordPress bijeenkomst. Tijdens de eerste editie crashte de boel al op de eerste dag. Daaruit leerden we wel ons lesje. De keer daarop vroegen we het team van Convesio om ons vanaf stap één te ondersteunen. Het hele gebeuren verliep extreem soepel! Zelfs met twee keer zoveel bezoekers als het jaar ervóór…”
Vito Pelleg
Atarim

“Traditionele hosting partijen verleiden je meestal om het hoogste pakket aan hosting services af te nemen die je website nodig heeft. Alleen, die middelen en resources heb je vaak maar bijvoorbeeld 5 uur per maand nodig… Dat is alsof je een Ferrari huurt voor je dagelijkse woon-werkverkeer, omdat je deze ook meeneemt naar het circuit voor een paar rondjes per maand. Bij Convesio krijg je echter als het ware een Honda Civic om mee naar de supermarkt te rijden, die verandert in een BMW 5 Serie voor langere ritten en een Ferrari voor je circuitdagen. En dan weer terug naar de Honda voor de dagelijkse schoolritten.”
Tom Fanelli
CEO Convesio

“Wat betreft hosting en bijbehorende technologie hebben we veel oplossingen geprobeerd vóór we Convesio vonden. Zo hebben we onder meer onze eigen servers gehost bij Amazon Web Services. Zij beloofden schaalbaarheid en betere prestaties, maar deze gingen wel gepaard met aanzienlijk meer overhead, complexiteit en kosten.

Het WordPress platform van Convesio liet het vlekkeloos hosten van onze virtuele live evenementen, met duizenden aanwezigen, soepel verlopen. Hun team van experts stond bovendien stand-by voor realtime ondersteuning.”

President Troy Chollar van TLC Creative Services

TLC Creative Services helpt grote ondernemingen met onder andere het organiseren van virtuele evenementen. Het bedrijf biedt onder meer een online vergaderplatform aan voor zakelijke klanten.

Convesio reviews van G2.com:

“Convesio heeft ons alle schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid van AWS en Google gegeven zónder de technische problemen die ermee gepaard (kunnen) gaan”

“Ze bieden een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid, ingebouwd in een ongelooflijk intuïtief en gebruiksvriendelijk pakket”

“Ze lanceren nieuwe sites in een handomdraai, afgestemd op onze behoeften. Ze kunnen gemakkelijk tot vele duizenden bezoekers aan”

“Convesio is een game changer voor ons bedrijf. Het feit dat je je géén zorgen hoeft te maken over technische strubbelingen, omdat zij dat al adequaat doen, geeft je rust”

“Onze ervaring is 100% positief. Zelfs wanneer een vraag eens verder ging dan dat de verantwoordelijkheid van Convesio lijkt te zijn, is hun team bereid te helpen of ons in de goede richting te wijzen”

“De technische drempels rondom schaalbare WordPress met hoge beschikbaarheid, hebben ze weggenomen. Zelfs het managen van veel verschillende sites tegelijk is er heel eenvoudig”

“Voor ons seizoensgebonden promotieportaal verwachtten we een zeer groot aantal bezoekers. Slechts een paar weken voor de lancering ervan zochten we een oplossing die beter zou presteren dan onze dedicated servers. We vonden Convesio, hadden een consult, stelden een plan op, maakten een account aan, installeerden en testten de site en… in een mum hadden we een schaalbare cloudhosting oplossing. Klaar voor gebruik! Ons team was erg onder de indruk van hoe vlekkeloos dit, toch complexe en dynamische, project verliep.”

“Convesio levert een betrouwbare oplossing: met 100% uptime en resultaten waar óók onze klanten erg blij mee zijn”

“Super schaalbare hosting met een fantastische supportafdeling”

“Ga met ze in gesprek. Ze zijn zeer deskundig”

“Onze mediasite is snel gegroeid, met momenteel meer dan 300.000 maandelijkse gebruikers. We moesten ervoor zorgen dat de site over de juiste infrastructuur beschikte. Dat is met Convesio gelukt”

“Veel belangrijke, premium functies zijn er gratis, terwijl deze op andere hosting platforms vaak behoorlijk wat kosten”

“Hosting met Convesio is razendsnel. Vroeger hadden we allerlei snelheidsproblemen, maar die zijn nu verdwenen”

“Het is het overstappen absoluut waard: van een duurdere provider die werkt op basis van oude technologie naar het hostingplatform van Convesio”

“De beste WordPress hosting die ik ooit heb gehad”

“Ten eerste: de algehele prestaties en snelheid die Convesio hosting biedt, zijn verbluffend. Ik verhuisde tientallen van mijn bureau-websites van WP Engine naar Convesio en zag onmiddellijk prestatieverbeteringen in TTFB, On Load en Fully laadtijden. En hun supportafdeling is buitengewoon goed. Ze helpen me met problemen waartoe ze niet eens verplicht zijn. Convesio controleert al mijn sites continu op downtime en informeert me direct als een plug-in schade aanricht. Ze bieden ondersteuning bij optimalisatie en werken samen met meerdere partners. Daardoor heb je voor een fractie van de gangbare prijs services op Enterprise niveau. Ze bieden ook automatische back-ups en gratis SSL. Het verhuizen van mijn sites naar Convesio was, kortom, één van mijn beste beslissingen ooit”

Logo Convesio

Gratis, vrijblijvend Convesio proberen?

Zo gedaan in deze 3 stappen

1


Maak een account aan

Je zit nog nergens aan vast

2


Installeer je WordPress website

Demo gereed in
1 minuut

3


Welkom op het Convesio dashboard

Run, monitor en beheer je website

Gratis proefperiode, consult, hulp bij migratie en basissupport! Zie ook: Klant worden van Convesio: zo werkt dat!

“Met deze provider onderscheid ik me van mijn concurrentie. Ik bied mijn klanten hiermee de allerbeste WordPress hosting. Terwijl mijn concurrentie vaak kiest voor een goedkope host met basic services, positioneer ik me via Convesio als premium WordPress hostingbureau. Dat stelt me in staat om te groeien. Bovendien bespaar ik geld in vergelijking met wat ik betaalde bij WP Engine, terwijl ik nu wél premium hosting beschikbaar heb”

“Convesio is anders dan al het andere. Het biedt ongeëvenaarde snelheid, beveiliging en schaalbaarheid”

“Een WordPress-platform van de volgende generatie. In alle opzichten!”

“De snelheid bij Convesio is ongelooflijk. De caching-laag is fantastisch evenals de geclusterde database. Beide zorgen voor uitstekende beschikbaarheid, uptime en schaalbaarheid. Om nog te zwijgen van de klantenservice. Er is 24/7 een hoog gekwalificeerd dev-ops team beschikbaar met een grote bereidheid om te helpen.”

“Ik kan echt niets negatiefs bedenken. Ik ben bij veel hostingproviders klant geweest en Convesio staat ver boven de anderen, al vanaf de eerste minuut”

“Geweldige prestaties, zonder complexiteit”

“Ik onderhoud een eenvoudige WordPress blog. De hosting ervan moet gewoon goed werken en zo snel mogelijk zijn, ook met het oog op Google en SEO. Telkens wanneer ik een load test doe, is het resultaat meer dan uitstekend. Wie de hoogste snelheid en de beste WP hosting prestaties zoekt zónder gedoe en geregel, vindt dat zeker bij Convesio”

“De mogelijkheid van automatisch schalen bij drukbezochte websites en acute pieken in het verkeer, voorkomt echt stress, op die anders toch voor mij spannende momenten”

“Ik heb nog nooit zo’n uitstekende hostingprestatie gezien! We hadden 80 WooCommerce-plug-ins websites. Deze scoorden slecht in elke serieuze tool. Vanaf de allereerste minuut nadat Convesio het migratieproces had voltooid, schoten de statistieken daarin omhoog”

“Alles was perfect, inclusief een ongelooflijke klantenservice. De migratie verliep soepel en snel. Zelfs als ik het echt zou willen, kan ik niets anders zeggen dan dat Convesio een uitstekende service levert”

“De laadtijden en paginasnelheden zijn verbluffend. De prijs is super fair en de klantenservice is gewoon fantastisch”

“De hosting snelheid die Convesio kan bieden was al vanaf de demo verbazingwekkend. Voorheen gebruikte ik SiteGround, maar met de groei van onze content, database en bezoekersverkeer begonnen mijn daar gehoste sites langzaam te worden. Convesio biedt echter iets waarop ook onze bezoekers dol zijn: het feit dat elke pagina steevast snel laadt”

“Eerlijk gezegd is dit een van de weinige bedrijven waarvan ik kan zeggen dat ze een geweldige klantenservice hebben”

“Beste managed WordPress hosting provider die ik ken, op basis van eigen ervaringen”

“Ik heb meer dan 26 WordPress websites verhuist naar Convesio. Na deze migratie verbeterde de paginasnelheidsscore van elk van deze sites aanzienlijk. De hulp en support die je ontvangt is zeer responsief en het proces van onboarden verliep erg aangenaam”

“Wil je met één klik op de knop het aantal pk’s van je website vergroten, kijk dan eens naar Convesio. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen”

Reeks beoordelingen van Convesio op G2.com

convesio reviews klanten voorbeeld 1
convesio reviews klanten voorbeeld 2
convesio reviews klanten voorbeeld 3
convesio reviews klanten voorbeeld 4
convesio reviews klanten voorbeeld 5
convesio reviews klanten voorbeeld 6
convesio reviews klanten voorbeeld 7
convesio reviews klanten voorbeeld 8
convesio reviews klanten voorbeeld 9
convesio naar homepage

Managed WordPress Hosting

Uitgerust voor de nieuwste generatie >>>