(De allerbeste) hosting specifiek voor WordPress

CONVESIO WORDPRESS HOSTING | Hosting voor WordPress, honderd procent op maat? Dat kan alléén als deze hosting fundamenteel, regelrecht vanaf de basis voor WP is gebouwd en ontworpen.

Als NextGen provider is Convesio die uitdaging met succes aangegaan. Onze infrastructuur is volledig geschikt voor hoogwaardige hosting prestaties, beveiliging en schaalbaarheid van WordPress websites. Daarmee is Convesio de allereerste WP hostingoplossing met echt automatische schaalvergroting en zelfherstellend vermogen. Zónder een zwakste schakel.

Dit is ons gelukt door open source software te combineren met eigen code. Convesio heeft zelf het hostingplatform van WordPress herbouwd. Hierdoor kan het elke afzonderlijke coderingslaag zoveel verfijnen en aanpassen als nodig is. Zo kunnen we in elke ontwerplaag iedere ‘single point of failure’ verwijderen of oplossen. Zo bereiken we optimale WP prestaties, in alle opzichten. Die ultieme flexibiliteit is het grote voordeel van Convesio.

convesio wordpress hosting

Bij deze innovatieve WordPress infrastructuur hebben we dankbaar gebruikgemaakt van de nieuwste technologieën en ontwikkelingsmethoden. Alles bij elkaar is onze benadering voor het realiseren van de beste managed WP hosting wezenlijk anders. We hebben immers een platform gebouwd dat schaalbaar, snel en redundant is ‘by design’.

Bij elk afzonderlijk onderdeel in ons systeem scheppen we alle voorwaarden voor maximale snelheid, beveiliging en automatische schaalvergroting. Convesio lost hosting problemen op die elders het gevolg zijn van een (al zo’n 15 jaar!) nauwelijks veranderde aanpak. Een verademing in vergelijking tot traditionele hosting met, per definitie, minder krachtige mogelijkheden.

Hoge capaciteit

wordpress hosting load balancing

Load balanced containers distribueren de webtraffic naar exact identieke kopieën van je WordPress site.

Snelle caching

wordpress hosting snelle cache

In je WordPress front-end zit een op maat gemaakte caching-laag, geïntegreerd in de load balancer.

Geclusterde database

wp hosting clustered database

Elke site draait op meerdere MySQL-servers. Een boost voor capaciteit, uptime en schaalbaarheid.

WP applicatie bewaking

wp webhosting bewaking

Ons systeem monitort je website voortdurend, met een specialistisch oog op de WordPress-applicatie.

Zelfherstellend

wp hosting auto herstel

Je site om welke reden ook offline? Ons WP platform stelt onmiddellijk opnieuw een container in werking.

Automatisch schalen

wordpress auto schalen

Krijgt je site een piek aan traffic te verwerken? Dan zet ons systeem automatisch meer containers in.

retentie back-ups

wordpress hosting backups

Ontvang back-ups van je site in Git-stijl. Je oudere versies zijn altijd gemakkelijk en snel te herstellen.

Veiligheid & monitoring

webhosting wp site scannen

Qua beveiliging bieden we de beste WordPress-specifieke monitoring, scanning en bescherming.

Hosting voor WordPress: speciaal ontworpen

Kortom, Convesio biedt een compleet nieuw hosting platform dat vanaf het allereerste begin is opgebouwd specifiek voor WordPress. Ook bijvoorbeeld onze load balancing en caching-laag hebben we van meet af aan op maat gemaakt. Deze functioneren daarbij onlosmakelijk binnen onze Docker containers; feitelijk de aandrijvers van onze vernieuwende WP hosting.

wordpress

We gebruiken webservers zoals Apache, Nginx en Lighttpd. We maken géén gebruik van webgebaseerde controlepanelen zoals cPanel en DirectAdmin of veel van de andere standaardtechnologieën voor het hosten van WordPress. In plaats daarvan vind je bij ons bijvoorbeeld snelle caching… maar dan zonder plug-in! Want ook onze Convesio caching is geheel in ons platform ingebouwd. Inclusief beheermogelijkheden voor statistische en dynamische Time to live (TTL) instellingen, tot op paginaniveau. Nog een voorbeeld? Onze WP specifieke oplossingen op basis van Cloud infrastructuur zoals van Google en Amazon.

Eigen componenten van Convesio zijn onder andere:

  • Node.JS Load Balancer & Firewall
  • Cachinglaag op maat gemaakt
  • Koppelingen naar bestandssystemen
  • Micro Caching voor GlusterFS

De resultaten zijn zichtbaar in meervoudige voordelen. Méér redundantie, veel betere en snellere prestaties en… bovendien beduidend lagere kosten – zie ook Prijzen & pakketten. Dit komt door de efficiëntie van ons ontwerp. Allemaal dankzij een (letterlijk) fundamenteel juiste aanpak.

Veelzeggende quotes, keiharde feiten & prachtige cijfers

Geloofwaardige getuigenissen uit de dagelijkse WordPress hosting praktijk. “Convesio is totaal anders.”

wordpress hosting reviews