Managed WordPress hosting provider Convesio nu ook in Nederland

Convesio groeit door als nieuwe managed WordPress hosting provider. Wereldwijd, waaronder nu ook in Nederland, profileert deze nieuwkomer zich met volledig geautomatiseerde, elastisch schaalbare WordPress hosting. Dit gebeurt met Docker technologie, op een zelf ontwikkeld WP platform en met de snelste Cloud infrastructuur van ’s werelds grootste partners. Voor WordPress websites met veel verkeer biedt Convesio een bereikbare, betaalbare hosting oplossing op hoog niveau. Klanten krijgen eenvoud, overzicht, proactieve support én de sterkste mate van WordPress snelheid, uptime en veiligheid.

Convesio in Nederland

De oorsprong van Convesio ligt in 2018 in de Verenigde Staten. Met Convesio.nl zet het bedrijf de eerste stap in Europa. Het is in no-time uitgegroeid tot een uniek, zelfherstellend en automatisch schalend, centraal platform voor WordPress. De zelf ontworpen, NextGen WordPress hosting architectuur is gebouwd op de snelste Cloud infrastructuur. Het biedt daarnaast geïntegreerde oplossingen en WP toepassingen. Zoals voor veiligheid, back-upbeheer, caching en overige onmisbare elementen om de beste WordPress hosting te zijn. In het project geloven, al vanaf het begin, vele investeerders, goed voor meerdere investeringsrondes.

Convesio WordPress hosting: voor welke ondernemers?

Convesio is er voor bedrijfskritische WP webshops en andere WP websites. Oftewel ondernemingen die afhankelijk zijn van WordPress voor het behalen van maximale omzet. De innovatieve managed WordPress oplossing van Convesio biedt hierbij, continu en ononderbroken, het meest betrouwbare soelaas. Zoals voor WooCommerce shops, grootschalige ledensites, online live events, publishers websites en eLearning aanbieders in brede zin. Ook voor communicatie-, marketing- en/of reclamebureaus en hun klanten is deze professionele WordPress hosting een pré.

Al deze website-eigenaren herkennen de kritische online momenten waarop het aankomt op performance. Plotseling enorme aantallen bezoekers, kopers, aanmeldingen, inlogverzoeken en/of downloads, tegelijkertijd. Een gigantische stijging in het aantal database requests en (unieke) paginaloads. De WordPress webhosting van Convesio biedt hun daarbij echter al op voorhand rust en vertrouwen. Zo kunnen zij zich, blijvend en gefocust, richten op het ontplooien van hun kernactiviteiten.

Convesio

Onderscheidende waarde van Convesio

De genoemde elastische schaalbaarheid is hierbij een must. Convesio zorgt voor instant opschalen, maar ook weer afschalen zodra dat kan, om de kosten voor de klant te beperken. Dit geheel automatische proces vindt plaats binnen het eigen platform gebouwd op de techniek van Docker containers. Deze gelaagde systeemarchitectuur verwijdert alle zwakste hostingschakels. Enerzijds ‘verticaal’ – door duplicaten van de website te plaatsen in meerdere containers, met elk hun toegewijde resources, zoals bij VPS. Anderzijds ‘horizontaal’ – door de mogelijkheid van het instant inzetten van meerdere servers.

Deze opzet met load balancers, een databasecluster en redundant bestandssysteem zorgt voor WP hosting met hoge beschikbaarheid. En ook voor maximale website-isolatie en daarmee veiligheid. Dit laatste betreft optimale bescherming tegen malware, virussen, bots, DDoS en hacks. Convesio krijgt dit verder voor elkaar door partner-integratie met de beste WP beveiligingsapps die er bestaan. 365/24/7 proactieve monitoring per minuut, via mens en machine, doet de rest. Ook voor elementaire hostingfacetten waaronder SSL, back-upbeheer en caching heeft Convesio de meest geavanceerde toepassingen in zijn platform geïntegreerd.

nieuwe managed wordpress hosting provider

Snelste hosting ook onder enorme belastbaarheid

Convesio werkt met de infrastructuur van ‘s werelds grootste Cloud platformen zoals Google Cloud en Amazon Web Services (AWS). Daardoor, en ook dankzij de Docker techniek, zorgt Convesio voor WordPress hosting met de hoogste paginalaadsnelheden. Oók als de belastbaarheid enorm op de proef wordt gesteld: immers hét meetpunt voor veeleisende, bedrijfskritische WP websites.

Een ander elementair kenmerk van het Convesio hosting platform is de eenvoud. Als klant van deze WP managed hosting is geen technische kennis vereist. Serverbeheer is niet nodig en het implementeren van de website is slechts minutenwerk. Ook de lage prijzen voor deze managed hosting van het hoogste niveau, zijn uniek. Convesio biedt veel efficiency en ononderbroken omzetmomenten, voor betaalbare abonnementen. Er zijn interessante instapmogelijkheden met gratis migratie en installatie. Convesio kan de prijzen voordelig houden mede door de fundamentele integratie van schaalbaarheid in het eigen platform. Bovendien betaal je als klant alléén voor de extra resources wanneer deze nodig zijn.

Kortom, over Convesio

Het centrale, geavanceerde en geautomatiseerde managed WordPress hosting platform van Convesio biedt veel voordelen ineen. Namelijk de hoogste mate van beschikbaarheid, veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Op professioneel en zakelijk niveau, voor bedrijven die voor hun conversie en commerciële bedrijfsresultaat sterk van WordPress afhankelijk zijn. De techniek hierachter kenmerkt zich door elastische schaalbaarheid, WordPress Docker, de snelste Cloud infrastructuur en alle benodigde geïntegreerde WP toepassingen. Met vlugge implementatie, stressvrij beheer, betaalbare prijzen en een proactieve support. Convesio is een krachtige managed hosting provider, 100% op maat voor WordPress, voor krachtige bedrijven.

AANMELDEN BIJ CONVESIO > GRATIS PROEFPERIODE!

convesio managed wordpress hosting nederland

Informatie

Voor aanmelden, meer informatie, prijzen, reviews, uitleg, contactgegevens en verdere verkenning van de voordelen en mogelijkheden, zie deze website www.convesio.nl.