Betrouwbare WP hosting met meest innovatieve Docker container technologie

BETROUWBAARSTE WORDPRESS HOSTING | Convesio staat voor WordPress hosting op basis van de nieuwste Docker container-technologie. Dat presteert consistent beter dan traditionele VPS hosting. Op snelheid, schaalbaarheid én prijs. Onze Docker-aangedreven aanpak werkt auto-oplossend en auto-schalend. Verticaal én horizontaal! Convesio biedt met deze techniek een platform-as-a-service voor WordPress sites.

Je WordPress website(s) en/of de sites van je klanten dupliceren we; met exacte kopieën. Deze identieke exemplaren verdelen we over meerdere geïsoleerd-operationele hosting omgevingen. Dit zijn containers met elk hun eigen, onafhankelijke resources. Zo distribueren we het verkeer van je WP websites over deze verschillende exemplaren. Dit maakt een hoge beschikbaarheid en écht horizontale schaalvergroting mogelijk. Plotseling meer resources nodig? Dan draait het platform automatisch op extra containers, en zelfs op extra servers.

Onze vergaande Docker container hosting strategie werkt als volgt.

betrouwbaarste wordpress hosting
betrouwbaarste wp hosting

Betrouwbaarste WordPress hosting mede dankzij automatisch schalen

Onze Docker-gebaseerde oplossing bevat standaard meerdere WordPress hosting containers. Deze gedecentraliseerde benadering beschermt een bedrijf tegen snelle groei. En zeker tegen hoge pieken in het aantal bezoekers en pageviews. Convesio leidt het verkeer dan door meerdere versies van dezelfde website om direct het hoge aantal requests te kunnen verwerken. Dat opschalen naar meerdere containers op meerdere servers gebeurt instant, volledig automatisch.

Load balancing

Deze schaalbare WordPress hosting architectuur (elastisch; eveneens afschalen!) is een eigen ontwerp van Convesio. Het kan met gemak (tien)duizenden bezoekers gelijktijdig aan. Onze geautomatiseerde load balancing voor de perfecte verticale, evenals horizontale schaalvergroting doet onopgemerkt zijn werk. Ondertussen kunnen jij en je collega’s ongestoord, feitelijk argeloos met jullie business door!

De NextGen WordPress hosting met Docker technologie van Convesio lost veel problemen op. Problemen die elders nog spelen binnen het traditionele, inmiddels verouderde WP-ontwerp. Om de betrouwbaarste WordPress hosting te realiseren, heeft Convesio zich laten inspireren door modellen voor decentralisatie en distributie. Zowel verticaal als horizontaal (via hardware) kunnen opschalen, leidt tot redundantie, snelheid, performance en daarmee lagere kosten.

  • Microservices benadering
  • Gelaagde architectuur
  • Ware horizontale schaling
  • Geen enkelvoudige kwetsbaarheden
  • Multi node ontwerp
shared hosting

SHARED HOSTING? NEE

Bij shared hosting concurreer je met honderden andere websites op één server. Vaak is deze overvol. Geen goed idee, als je er zeker van wilt zijn dat je site het altijd goed doet, óók op cruciale momenten.

vps hosting

VPS & CLOUD HOSTING? AL BETER

Met een VPS krijg je toegewezen resources binnen de server. De slimmere oplossingen schalen zelfs al op, maar niet omlaag. Ze blijven een ‘single point of failure’ én vragen om een (vaak complexe) SysAdmin.

docker hosting convesio

DOCKER HOSTING VAN CONVESIO: TOP!

De website draait in meerdere Docker containers, met geheel toegewijde bronnen. Meer middelen nodig? Dan draait ons WP platform de website automatisch op extra containers, en zelfs op verschillende servers.

Betrouwbaarste WordPress hosting, kortom:

Convesio is een platform van de nieuwste generatie voor het hosten van WordPress sites. In tegenstelling tot traditionele WP hostingoplossingen pakt Convesio de beperkingen aan van shared hosting en VPS. Dit doen we door het aanbieden van een redundante hosting omgeving met meerdere Docker containers, verspreid over meerdere servers. Dit in combinatie met een redundant bestandssysteem, de efficiëntie van een databasecluster en schaalbare PHP Runtime, binnen een geheel zelfherstellende WordPress architectuur.

ZIE OOK:

wordpress hosting waar veilig

(Met recht de) veiligste WordPress webhosting

NextGen WordPress beveiliging in optima forma: hoe krijgt Convesio dat voor elkaar?