Convesio admin, tools, dashboard & instructievideo’s

CONVESIO ADMIN | Hoe simpel ook, heldere uitleg is altijd welkom. Profiteer van managed WordPress hosting van Convesio – en alle extra’s op het vlak van veiligheid, betrouwbaarheid en surfen in volle vaart. Vind hier tools en instructies. Kort: véél is er niet nodig om je NextGen WP hostingzaakjes goed voor elkaar te hebben.

convesio admin

Zo gebruiksvriendelijk is dit hosting platform

Je WordPress site(s) beheren? Dat is bij Convesio een fluitje van een cent. Zo werkt het. Zie de video.

Nieuwe WordPress installatie?
In één stap!

Convesio maakt het gemakkelijk om in minder dan een minuut WordPress sites op te zetten. Ook grootschalige sites. Configuratie van load balancers, Docker containers en/of database clusters? Niet nodig. Convesio automatiseert het gehele proces. Bijkomend voordeel: de website in de toekomst opschalen gaat eenvoudig en naadloos.

Convesio admin: voeg simpelweg de domeinnaam toe + SSL

Convesio admin: voeg simpel je domein(en) toe aan het sitedashboard (en geef aan welke de primaire domeinnaam is). De online zoekresultaten maximaliseren? En je bezoekers laten weten dat de door hen verstrekte informatie veilig is? Klik de optie SSL aan. Binnen een minuut is Convesio’s SSL met LetsEncrypt actief – inclusief automatische verlenging, voor extra zekerheid.

Logo Convesio

Gratis, vrijblijvend Convesio proberen?

Zo gedaan in deze 3 stappen

1


Maak een account aan

Je zit nog nergens aan vast

2


Installeer je WordPress website

Demo gereed in
1 minuut

3


Welkom op het Convesio dashboard

Run, monitor en beheer je website

Gratis proefperiode, consult, hulp bij migratie en basissupport! Zie ook: Klant worden van Convesio: zo werkt dat!

convesio tools
convesio instruments
convesio dashboard

Gratis SSL, geavanceerde back-ups en meer instellingen | kwestie van aanvinken in ons duidelijke dashboard | veel gebruiksgemak, volledige controle

Geautomatiseerde back-ups brengen rust

Back-ups geven gemoedsrust. Mits dat natuurlijk geavanceerd en zorgvuldig gebeurt. Back-ups, klonen en herstellen van je site: ook dát is bij Convesio zo voor elkaar. Stel in een paar klikken de gewenste back-upfrequentie en bewaartijd in. Dan is dat ook weer geregeld.

DB, PHP, FTP en dat soort basiszaken: logisch

Convesio biedt alle basisinstellingen die je van een WordPress-host mag verwachten. Waaronder SFTP, PhpMyAdmin en altijd de actuele PHP-versies. Dat is logisch. Vind jij, vinden wij. Bekijk hoe logisch ook dit onderdeel van webhosting bij Convesio werkt in bijgaande video.

Caching zonder plug-in: ‘gewoon’ ingebouwd!

(Snelle) caching is bij Convesio volledig op maat. Gemáákt, voegen we er expliciet aan toe. Want onze caching is specifiek ontworpen voor WordPress. En ‘gewoon’ vanaf de basis in onze WP-software ingebouwd en opgebouwd. Dus: er is hiervoor géén plug-in nodig. Maar tóch heb je statisch en dynamisch Time to live en alle reguliere beheersinstellingen beschikbaar, tot op paginaniveau.

Uitleg: databasetoegang met phpMyAdmin, SQL en meer

Toegang tot de database met behulp van standaard tools zoals phpMyAdmin. Voer imports en exports uit, SQL queries en soortgelijk. Elke database draait in een SQL Percona Cluster. Deze kan zowel shared zijn als privé. Convesio legt het in deze video helder uit.

Beginnen? Het is zo geregeld.

Aanmelden voor schaalbare WordPress managed hosting. Convesio houdt zelfs de handeling van installeren klein.

convesio start