Consultancy & managed WordPress hosting: compleet op profniveau

Consultancy en managed hosting voor WordPress gaat met Convesio door tot op het hoogste professionele peil. Ons team heeft een schat aan ervaring met het bouwen, hosten, optimaliseren en beveiligen van WordPress. Ontlast je team, zouden we zeggen, en benut onze expertise. Een enkele, opzichzelfstaande oplossing of structurele samenwerking? Voor complexe WP-situaties is er via Convesio altijd hulp op maat.

Convesio’s hoge standaardservice is toegankelijk voor iedere klant. Maar voor bureaus met een bovengemiddelde behoefte aan power rondom WordPress is er méér. Om maximale bedrijfsresultaten te helpen bereiken, kun je kiezen voor onze combinatie van techniek én advies.

In deze combinatie lossen we niet alleen proactief alle technische WP-zaken op. Ons hoogste pakket voor professionele ondersteuning en onderhoud is namelijk letterlijk ‘op maat’. Want dat is het grote voordeel van Convesio: we hebben zélf het WordPress hostingplatform gebouwd. Dat stelt ons in staat om elke laag in de code te verfijnen, en óók te kunnen inzetten specifiek gericht op jullie bedrijfsbehoeften en wensen. Contact opnemen?

managed hosting wordpress
convesio zakelijk

Zakelijk WordPress-beheer

Onderhouds- en supportplan voor implementatie en doorlopend beheer van WordPress sites van ondernemingen. Afgestemd op de specifieke bedrijfseisen rondom techniek en workflow.

We optimaliseren ook de backend, zodat de teamleden van de betreffende afdeling géén frustratie van traag WP-beheer hoeven te ondervinden.

convesio wordpress beveiliging

Geavanceerde WordPress beveiliging

Maak op bedrijfsniveau gebruik van het volledige arsenaal aan WordPress-beveiliging.

Daaronder diepgaande scans en detectie, met direct herstel bij inbreuk door derden.

Onze snelle reactietijden en oplossingstijden? Die vallen binnen de SLA. Zie ook: de veiligste managed hosting voor WordPress.

wordpress snelheidsoptimalisatie

WordPress snelheids-optimalisatie

Ons WP platform is gebouwd voor pure snelheid. Maar óók voor verdere verfijning waaronder edge caching. Met als doel: een paginalaadtijd die veruit het laagst is.
We beginnen met een website load test. Aan de hand hiervan bepalen we de benodigde capaciteit. Vraag een gratis analyse van paginasnelheid-optimalisatie aan en we leggen uit hoe het werkt.

convesio webhosting services

Consultancy
&
services

Het team van Convesio is beschikbaar voor enkelvoudig advies tot doorlopende services op het vlak van consultancy. Onze engineers, developers en UX-specialisten zijn te bereiken via een speciaal chat channel.

Ontwerp van hoogwaardige WordPress websites. WordPress snelheidsoptimalisatie. WP beveiliging. Complexe oplossingen en best practices: Convesio biedt ondernemingen de allerbeste hulp.

managed hosting wp

Expertise
Jullie WP business onder de hoede van doorgewinterde SysAdmins en developers.

Toolset
We gebruiken de meest toonaangevende software development instrumenten.

Project management
We kunnen onze processen aanpassen aan jullie bestaande workflow.

Communicatie
Wij zijn ervan overtuigd dat goede communicatie cruciaal is voor elk project.

convesio voor startup

Startups en scale-ups

Wij helpen startups bij het leggen van een solide basis voor groei. Ons schaalbare platform voor WordPress groeit perfect met de ambitie van de ondernemer mee.

Ook kunnen we adviseren over best practices, ontwikkeling en strategie rondom WP.

convesio wordpress voor it

IT- en marketing

Bedrijven werken graag met ons samen. Voor het beheer van hun WordPress websites hoeven ze zo geen beroep te doen op de schaarse, dure tijd van hun marketing- en IT-medewerkers. Van eenmalig advies tot volledig uitbesteed beheer: Convesio denkt, op maat, constructief mee.

convesio voor webshop

WooCommerce webshops

Milliseconden. Die tellen in megavoud, om eCommerce-activiteiten succesvol te laten zijn. Telkens weer. Convesio optimaliseert de prestaties van je WooCommerce-winkel. Juist ook op de momenten van véél bezoekers allemaal tegelijk. Zie ons WooCommerce webhosting aanbod.

convesio voor seo marketing bureau

SEO- en marketing

We werken samen met creatieve marketing- en SEO-bureaus die de technische aspecten van het bouwen van WordPress websites liever uitbesteden aan een vertrouwde partner.

MANAGED HOSTING WORDPRESS & PROFESSIONAL SERVICES

Technische audits

Beoordelen van actuele prestaties. De site belasten en testen. En diep graven in de WordPress configuratie, op zoek naar conflicten en inefficiënties. Met als resultaat een doorwrochte lijst van aanbevelingen voor jullie ontwikkelaars. Een eerste start voor actie.

Optimaliseren surfsnelheid

Met chirurgische precisie. Optimalisatie van de website aan de hand van zijn kenmerkende, unieke set-up, interacties en functionaliteiten. Convesio maakt daarbij ook gebruik van de edge van Cloudflare; voor prestatieverbeteringen nog vóór de aanvraag bij de server.

managed enterprise hosting

Geavanceerde WordPress beveiliging

Gericht op bedrijven die verder willen én moeten met de beveiliging van hun WordPress-omgeving, klantgegevens en IP. Dit doen we met onze extra beveiligingstools en -services, bovenop onze standaard ingebouwde en proactieve veiligheidsvoorzieningen.

Updates met fluwelen handschoen

We voeren updates planmatig en handmatig uit, volgens dezelfde methodologie als bij software releases. Daarbij ontwikkelt Convesio aangepaste testcases, opnieuw volledig op maat. Dit om er zeker van te zijn dat bedrijfskritieke functies operationeel blijven.

Complexe WordPress migraties

Niet voor elke bestaande WordPress set-up is migratie mogelijk met slechts een plug-in. Een handmatige aanpak is dan de oplossing. Deze zorgt dat de zaak draaiend blijft – en alle data tot in de kern behouden. Bovendien beperkt of zelfs vermijdt deze aanpak (tijdelijke) downtime.

Consultancy

Convesio kan helpen bij het plannen, opleveren en beheren van jullie WP beheer. Deels of volledig. Dit kan via een eenmalig project dan wel in de vorm van structureel partnerschap. Ook kunnen we opereren als onafhankelijk consultant, ter assistentie van jouw/jullie team.

wordpress hosting partner

Cruciale hosting factoren: onder controle

De beste managed hosting voor WordPress. De beste WordPress steun en toeverlaat ook op consultancy niveau. Hoe krijgt Convesio dat voor elkaar?