Wat zijn de voordelen van Convesio?

Overweeg je Convesio te kiezen als nieuwe WordPress hosting provider? Lees hier de voordelen van Convesio, geordend op het vlak van techniek, services, support en prijs.

Weten wat de voordelen van Convesio zijn; het is simpelweg nodig om te kunnen bepalen of deze WordPress hosting provider de juiste keuze is. Hetzij om er een nieuwe site te hosten, hetzij om ernaar over te stappen. In plaats van risico te lopen heb je zekerheid nodig. Daarom zetten we, iets verderop in dit artikel, de voordelen één voor één op een rij.

Alvast goed om te weten is echter het volgende.

Of de kenmerken van de hostingtechniek, hostingservices, support en prijzen van Convesio het waard zijn om klant te worden, hangt sterk af van het antwoord op de volgende vraag.

‘Is de site druk en dynamisch, al dan niet bij tijd en wijle, én van (groot) belang om er geld mee te verdienen?’

Zo ja, dan zijn de voordelen van Convesio al gauw van betekenis.

Dynamische websites zoals:

wordpress hosting voor woocommerce websites

WooCommerce

wordpress hosting voor distance learning websites

Distance Learning

wordpress hosting voor live events websites

Live Events

wordpress hosting voor publishing websites

Publishing

wordpress hosting voor membership websites

Membership

Wel of niet Convesio?

Convesio is niet voor elke website zomaar de beste keus. Bij eenvoudige websites met een laag aantal of een niet al te hoog, steady aantal bezoekers, is goedkopere hosting vaak goed genoeg. Vaak is dit shared hosting – ofwel je deelt je website met andere sites op één en dezelfde server. Heeft de site redelijk wat bezoekers, dan is VPS vaak nog een goede oplossing. Maar naarmate de site nog meer verkeer trekt en complexer van aard is, zijn de voordelen van de schaalbare hosting van Convesio steeds meer van beslissende aard.

Lees je dit artikel als bedrijfseigenaar of -medewerker? Dan is de kans groot dat je voor jouw of jullie website eigenlijk maar één ding wilt. Namelijk, dat je website ‘eigenlijk gewoon’ altijd in de lucht is, ongeacht het aantal bezoekers op enig moment. En dat je je daarover geen zorgen hoeft te maken. Want dat kost om meerdere redenen veel energie. Ten eerste is er überhaupt de doorlopende onrust om 100% uptime structureel voor elkaar te hebben, als de hosting en/of provider niet de juiste is. En ten tweede is er de frustratie die afleidt en energie slurpt als de site, júist op het moment dat deze omzet zou genereren, offline gaat…

Wat vraagt de WordPress hosting provider van jou?

Hoe vaak moet je zelf de site controleren? Wat te doen als de website uit de lucht is? Weer eens contact opnemen met je provider… Maar wat wordt er dan van jullie zelf gevraagd? Hoe lang duurt de oplossing? En is die oplossing wel bestendig voor de langere termijn?

Kortom, daar wil je van af. Dus kom je voor een dynamische website, waarmee je het omzetpotentieel maximaal wilt en moet benutten, terecht bij wat duurdere hosting. Op hoger niveau. Zowel in termen van professionaliteit en ondersteuning als in termen van de gebruikte hostingtechniek, -resources en -infrastructuur. Ofwel, je kiest voor een managed hosting provider. Het liefst één die schaalbare hosting aanbiedt. Proactief, voor de precaire momenten waarop je bedrijfskritische website 100% zeker online moet zijn. Convesio dus…? Maar waarom zou dat bij Convesio moeten zijn? Er zijn toch wel meer bekende aanbieders van hostingpakketten die de voordelen van schaalbaarheid aanbieden, plus goede support?

VOORDELEN VAN CONVESIO

Meest prijsgunstige high-end WordPress hosting

Is jullie WordPress bedrijfswebsite drukbezocht, dynamisch, complex én cruciaal om er geld mee te verdienen?
In dat geval zijn de voordelen van Convesio van grote betekenis.

De voordelen van Convesio

Daarmee komen we op de onderscheidende waarde van Convesio. Onderscheidend ten opzichte van andere managed hosting providers met schaalbare hosting en een professionele supportafdeling. Waarin zitten de verschillen? Je zou eens ons artikel kunnen lezen over de verschillen tussen Kinsta en Convesio. De één, Kinsta, is nog flink wat groter. De ander, Convesio, is niet voor niets wereldwijd aardig in opkomst. Zie de genoemde vergelijkingspagina. En/of lees op deze plek verder over specifiek de onderscheidende waarde van Convesio. Verderop in dit artikel geven we daarop een meer gedetailleerde toelichting, maar eerst vatten we nu de voordelen van Convesio puntsgewijs samen:

Convesio:

 • Echt en alleen voor WordPress
  In alles specifiek en effectief ingericht op het hosten van WordPress websites
 • Geavanceerd op- en afschalen
  Volledige schaalbaarheid – op, af, horizontaal en verticaal – zonder zwakste schakels
 • Infrastructuur voor op- en topsnelheid
  Websites draaien bij Convesio op ’s werelds snelste infrastructuur
 • Volledig geoutilleerde all-in hostingpakketten
  Alle elementaire premium functies standaard in elk pakket inbegrepen
 • Hoogste mate van eenvoud voor de klant
  Centraal all-in-one dashboard zónder een sysadmin
 • Direct geholpen door de juiste expert
  Effectief georganiseerde, professionele 24/7 support + site-monitoring per minuut
 • De goedkoopste (!) high-end WP hosting
  Prijsgunstig dankzij een zelf ontwikkeld, kosteneffectief, all-in WP hostingplatform
convesio voordelen

De bovenstaande voordelen maken Convesio leidend als het gaat om zowel snelle, veilige als betrouwbare hosting, voor gemiddeld grote tot en met de meest complexe WordPress websites. Met doeltreffende support en ultieme eenvoud voor klanten. Tegen de meest voordelige tarieven heb je de snelste, geautomatiseerde, elastisch schaalbare hosting.

Toelichting op de voordelen van Convesio

In de vorige alinea’s heb je kunnen lezen voor welke soort websites Convesio voordelig is, en waarom. Onderstaand lichten we elk van deze voordelen één voor één verder toe.

Echt en alleen voor WordPress

Om de beste hosting voor WordPress te kunnen zijn, moet je hostingplatform ook volledig, enkel en alleen op dit Content Management Systeem zijn ingericht. Dat is typerend voor Convesio: als enige hostingpartij is ons platform, vanaf de basis, gebouwd en (her)ontworpen specifiek voor WP. Alleen op die manier kunnen we alle voordelen bieden zoals op het vlak van de hoogste snelheid, beste beveiliging en hoogste betrouwbaarheid.

Convesio is de eerste en enige WP hostingoplossing met echt geautomatiseerde schaalvergroting – tevens automatische schaalverlaging – en met zelfherstellend vermogen.

Deels via eigen code hebben we daarvoor in elke laag van ons ontwerp iedere ‘single point of failure’ opgelost. Je kunt gerust stellen dat we beschikken over een innovatieve WordPress infrastructuur. Ons platform is schaalbaar, snel en redundant voor WP: by design.

Geïntegreerde caching en load balancing voor WordPress op maat. WP-specifieke beveiligingsmonitoring, -scanning en -bescherming. Docker containers die indien nodig instant een andere, identieke versie van je site online brengen zonder dat iemand iets merkt. Kortom, onze hosting is 100% gefocust op je WP-applicatie en de beste prestaties ervan.

Meer informatie hierover lees je hier.

Geavanceerd op- en afschalen

‘Schaalbare hosting’. Wat houdt dat in? Opschalen is immers een breed begrip. Elke WordPress hosting provider kan aangeven dat schaalbare hosting zeker tot de mogelijkheden behoort. Bij Convesio hebben we het echter niet over het opschalen van een hostingabonnement. Evenmin over het simpelweg opschalen van hostingresources en/of serverruimte. Bij ons is schaalbare hosting wezenlijk verankerd in de techniek en service. Dat betekent dat we én de ultieme vorm ervan aanbieden én dit heel eenvoudig maken.

De mate van schaalbaarheid is bij Convesio enorm. Bovendien gaat het om elastisch schalen: op én af. Opschalen doen we als de drukte op je website erom vraagt. Instant. Afschalen doen we zodra het weer kan, zodat je er ook niet onnodig voor betaalt. Dit alles gaat bij Convesio volledig geautomatiseerd. Zo lopen jij en de website nooit achter de feiten aan en blijven betalende en converterende klanten online. Dit geautomatiseerde proces verloopt via geavanceerde Docker-technologie, goed voor horizontaal én verticaal schalen.

Meer informatie hierover lees je hier.

convesio partner cloudflare
convesio partner google cloud
convesio partner amazon web services
convesio partner human presence
convesio partner patchman

Infrastructuur voor op- en topsnelheid

De snelste WordPress hosting infrastructuur tot je beschikking hebben, biedt klanten van Convesio veel voordelen. Ons zelf ontwikkelde en voor WP geoptimaliseerde platform is geïntegreerd met ’s werelds snelste hostinginfrastructuur zoals van Google Cloud, AWS (Amazon dus) en Steadfast. Daarnaast integreert het Convesio platform Cloudflare caching, Redis cache en andere premium functies (zie ook het volgende ‘voordeel van Convesio’) voor snelle en betere prestaties. Ook onder meer parallelle databasequeryverwerking en high level load balancing dragen bij aan de hoogste hostingsnelheid.

De snelheid van WordPress websites die gehost zijn bij Convesio ligt veel hoger dan elders. Convesio is tot 239% sneller dan de concurrentie. Je paginalaadtijden en scores zoals bij Google PageSpeed, YSlow en GTmetrix verbeteren al binnen 24 uur drastisch.

Het is overbodig te zeggen dat dit veel positieve invloed heeft op zowel je klantervaring en -conversie als (daardoor) ook voor je rankings in Google en andere zoekmachines.

Meer informatie hierover lees je hier.

Volledig geoutilleerde all-in hostingpakketten

Het ene hostingpakket vergelijken met het andere? Kijk altijd wat in het abonnement inbegrepen is. De voordelen van de hostingpakketten van Convesio liggen voor een belangrijk deel ook in het feit dat alle elementaire premium functies inclusief zijn. Premium hostingfuncties die van onderscheidende waarde zijn als het gaat om veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid. In andere woorden, Convesio biedt standaard alle belangrijke, onmisbare functies aan die in de kern zorgen voor iets wezenlijks, namelijk:

Dat je WordPress website het altijd doet, snel én goed.

Een greep uit de premium hostingfuncties en andere services waar je als klant van Convesio op kunt rekenen? Denk aan gratis SSL certificaten. Automatische versie back-ups. Ingebouwde Cloudflare Enterprise beveiliging en Dynamic Edge Caching (al gauw ter waarde van $ 500 per maand). Object Cache Pro (elders zo’n $ 100 per maand). Open source caching Redis (elders tot $ 100 per maand). Spam- en bot detectie van SiteLock en Human Presence. Load balancing. Automatisch schalen (vanaf Business level). Malware verwijdering. Proactieve monitoring, migratie op maat en, onder andere, 24/7 gespecialiseerde support.

Meer informatie hierover lees je hier.

Voordelen Convesio: hoogste mate van eenvoud voor de klant

Eenvoud is wat je (ook) als klant van een WordPress hosting provider nodig hebt. Convesio biedt ook hier voordelen ten opzichte van andere providers. Wat we voor je overbodig hebben gemaakt, is bijvoorbeeld het installeren van cPanel, het up-to-date houden van plug-ins en het zorgen hoeven maken of je site wel veilig is. Zowel het Convesio dashboard als de algehele opzet van onze dienstverlening is gericht op eenvoud. Zo kun jij je blijven focussen op de ontwikkeling van je bedrijf; precies hetgeen wel meerdere bedrijven je beloven…

Serverconfiguratie, het opzetten van een Cloud infrastructuur, het instellen van load balancers, databaseclusters, een redundant bestandssysteem, de beveiliging, site-monitoring… Bij Convesio gebeurt dat eigenlijk al vanzelf door er simpelweg klant te zijn. We nemen alle complexiteit bij je weg. Een system administrator is bij Convesio niet nodig. En via ons dashboard hoef je 1) zelfs slechts een aantal basisinstellingen in te voeren en 2) zie je direct en overzichtelijk alle actuele specificaties, beheersinstellingen en realtime data.

Meer informatie hierover lees je hier.

“Dankzij het team van Convesio werken onze WordPress webshops probleemloos. Ze zijn betrokken, vriendelijk, zonder meer deskundig, efficiënt en dat voor een zeer faire prijs. Ik kan Convesio ten zeerste aanbevelen”
Convesio reviews

Support: direct geholpen door de juiste expert

Convesio wordt geroemd om de klantensupport, zowel inhoudelijk, qua wijze waarop het is georganiseerd als qua snelheid. Zie ook onze pagina met reviews. Een goede support aanbieden geeft klanten rust, vertrouwen én stimuleert hen om een succesvolle website te runnen.

Precies dat is hetgeen we aanbieden: onze core business is om WordPress websites altijd, snel en veilig online te houden, met de best denkbare services en ondersteuning voor de eigenaar ervan. Daarom nemen we onze afdeling Support vanzelfsprekend heel serieus.

Hoe? Door echte WordPress hosting specialisten in huis te hebben. Betrokken medewerkers die je ook echt graag verder willen helpen. Door te kiezen voor een persoonlijke aanpak. Maar óók door onze ondersteuning organisatorisch goed voor elkaar te hebben.

Zoals via het chatkanaal Slack, dat ons en jou in staat stelt om snel de verbinding te leggen met de juiste expert.

Maar de 24/7 support van Convesio behelst méér. Denk hierbij aan de basis: de geavanceerde techniek achter onze hosting services. Die maakt dat we proactief te werk kunnen gaan. Zo kun je rekenen op geautomatiseerde monitoring per minuut, per website; indien nodig direct gevolgd door assertief en menselijk handelen. Dat voorkomt niet alleen onnodige support, maar ook tijd en zorgen aan jouw kant.

Gratis migratie, snel oplossen van SSL-problemen, DNS-ondersteuning, optimaliseren van snelheid, prestaties en beveiliging? Al dit soort voorbeelden zijn voor Convesio dagelijkse kost. En wil je méér ondersteuning, op hoger niveau? Ook dan helpen we je graag vooruit.

Meer informatie hierover lees je hier.

De goedkoopste (!) high-end WP hosting

Om met de deur in huis te vallen: voor wat je krijgt aan schaalbare hosting, overige WordPress hosting techniek, services en premium functies, is Convesio zeer voordelig. Je zou zelfs kunnen zeggen: goedkoop.

De voordelen van Convesio zitten ‘m daarmee ook in de lage prijzen voor managed WordPress hosting van het hoogste niveau. Die betaalbaarheid lukt ons doordat onder meer het schalen van WordPress al in de kern deel uitmaakt van ons systeem. Daardoor dalen ook de gemiddelde kosten daarvan, en daarmee de prijzen.

Ook belangrijk te beseffen is dat er voor je bedrijf financiële voordelen optreden door de efficiëntie van onze hosting.

Deze kwaliteitshosting levert immers het beste op qua snelheid en uptime, óók op alle spannende piekmomenten. Cruciaal voor het maximaliseren van de website-omzet.

Bekijk je de Convesio tarieven dan zie je bovendien wat je krijgt. Waar andere hosting providers apart kosten in rekening brengen voor add-ons, krijg je binnen elk WP hostingpakket van Convesio alles wat je nodig hebt. Met transparant inzichtelijke prijzen, zonder verborgen kosten of exorbitante vergoedingen voor extra geleverde prestaties.

En: bij auto opschaling met extra containers factureren we tegen uurtarief. De prijzen van Convesio zijn dan ook grotendeels gebaseerd op verbruik. Zo betaal je nooit te veel.

Meer informatie hierover lees je hier.

Logo Convesio

Gratis, vrijblijvend Convesio proberen?

Zo gedaan in deze 3 stappen

1


Maak een account aan

Je zit nog nergens aan vast

2


Installeer je WordPress website

Demo gereed in
1 minuut

3


Welkom op het Convesio dashboard

Run, monitor en beheer je website

Gratis proefperiode, consult, hulp bij migratie en basissupport! Ga naar: Klant worden van Convesio.

De voordelen van Convesio samengevat

Convesio biedt vooral grote voordelen voor ondernemingen die voor hun omzet sterk afhankelijk zijn van hun WordPress website. Je site draait er op een automatisch op- en afschalend WP hosting platform met de snelste infrastructuur. En alle premium functies en betrokken, efficiënte support zijn eveneens standaard inbegrepen, tegen een zeer gunstige prijs. Zeker voor het eenvoudig laten hosten van complexere, drukke WordPress websites die er zijn om het omzetpotentieel maximaal te benutten, is Convesio in principe altijd een logische keus.

BEGINNEN?

Je website migreren naar Convesio? Dat maken we heel gemakkelijk.

Convesio neemt daarbij al het werk uit handen. Samen bekijken we welk managed WordPress hosting abonnement het best past bij je website, bedrijfssituatie en het bijbehorende web- en bezoekersverkeer. Kijkend naar het nu, maar zeker óók alvast naar bedrijfssucces in de toekomst.

Profiteren van de voordelen van Convesio? Merk vanzelf hoe eenvoudig ons platform is en hoe gemakkelijk het is om met ons samen te werken!

Gratis proefperiode
Gratis volledig ontzorgde migratie
Overstappen zonder downtime en dataverlies!