Beginnen? Aanmelden en installeren bij Convesio al binnen 1 (één!) minuut

CONVESIO AANMELDEN | Schaalbare hosting van je WordPress website. Regel het in minder dan één minuut. Convesio houdt namelijk de handeling van installeren klein; óók voor de meest grootschalige sites.

Nieuwe WordPress site installeren bij Convesio? Reusachtig eenvoudig! Voeg je domeinnaam toe aan het sitedashboard. Voor maximale zoekmachineresultaten vink je onze gratis SSL aan – van LetsEncrypt. Zo toon je meteen dat de data die bezoekers op de site invullen, beveiligd zijn. Dan is dat, alvast, goed en fatsoenlijk geregeld. Hoe het simpele proces van aanmelden bij Convesio verder werkt, zie je op de video. Voor meer mogelijkheden kijk je bij Tools & instructies. Aan de hand daarvan haal je makkelijk alles uit onze innovatieve managed WordPress hosting.

convesio aanmelden

Hoe klein of groot je WordPress website ook is, rustgevende hosting is binnen handbereik. In minder dan 60 seconden heb je het voor elkaar. Een geavanceerde back-up- en herstelprocedure. Databasetoegang zoals met phpMyAdmin. En alle andere services rondom de database, PHP en FTP die je van een goede WordPress-host mag verwachten. Plus, onder meer: snelle caching zónder plug-in!

>>> Convesio.nl, met Nederlandstalige informatie en aanmeldsupport, is partner van Convesio, gevestigd in de Verenigde Staten.

Klant worden? Meld je eenvoudig aan (met gratis proefperiode) op de internationale accountpagina.

> Lees wat anderen zeggen over de WP hosting van Convesio.

> Profiteer van onze gratis trial. Ervaar het verschil!

> Kies direct voor onze 1 minuut set-up >>>

Gratis proeftijd, inclusief:

  • 2 gratis proefwebsites
  • 24/7 expert support
  • Multiple datacenter locaties
  • Gratis basismigratie-ondersteuning
  • Vóór-en-na snelheid prestatievergelijking
  • Assistentie bij het on board gaan!


Aanmelden? Convesio verzorgt het gehele migratieproces

Configureren van load balancers, Docker containers of database clusters: dat is allemaal niet nodig! Convesio automatiseert namelijk het gehele proces. Met haast één druk op de knop implementeer je een WordPress Cluster Hosting die dit alles al in zich heeft. Daarmee ben je ook meteen klaar voor de toekomst. Immers, zodra nodig (denk aan piekverkeer) schaalt onze NextGen WordPress hosting instant en naadloos op…!

convesio installeren
convesio hosting aanmelden

Efficiënt beheren van WP sites

Convesio verzorgt 100% optimale schaalbaarheid, snelheid en veiligheid ten faveure van jouw WP site – en daarmee jouw business. In combinatie met puur bedieningsgemak, zelfs bij de meest complexe serveropstellingen en Cloudinfrastructuren. Dat regelen wij voor jóu. Evenals alle benodigde functies voor het soepel en efficiënt beheren van deze WordPress site(s). Voor de start-up, kleine of grote ondernemer, IT-afdeling, webshop (WooCommerce), marketingbureau, reclamebureau, communicatiebureau en bijvoorbeeld SEO-bureau. We doen het graag.

Aangenaam. Convesio.

convesio beginnen
Logo Convesio

Gratis, vrijblijvend Convesio proberen?

Zo gedaan in deze 3 stappen

1


Maak een account aan

Je zit nog nergens aan vast

2


Installeer je WordPress website

Demo gereed in
1 minuut

3


Welkom op het Convesio dashboard

Run, monitor en beheer je website

Gratis proefperiode, consult, hulp bij migratie en basissupport! Zie ook: Klant worden van Convesio: zo werkt dat!

convesio wordpress monitoring

365/24/7 WordPress monitoring per minuut

Profiteer van hosting Support met hoofdletter S. Met proactieve ondersteuning; elke minuut!