Over ons – Convesio – én over jullie / jou? Prestaties waar iedereen blij van wordt

CONVESIO OVER ONS | Waar wij – van Convesio – razend enthousiast over zijn? Over het voor elkaar krijgen van fundamentele innovatie voor WordPress. WP innovatie die leidt tot prestaties waar bedrijven véél aan hebben. Convesio zet alles op alles om 365/24/7 paginasnelheid voor WP websites te optimaliseren. Daarmee helpen we bedrijven en ondernemers om snel te kunnen groeien.

Innoveren is interessant, maar alleen als dat werkelijk hand in hand gaat met prestaties waar iedereen blij van wordt. Aan jouw zijde omdat een efficiënt ingericht WordPress managed hosting proces zich vertaalt in pure snelheid en uptime van je websites. Met alle commerciële en converterende voordelen van dien. En voor Convesio omdat wij helpen met het opschalen en doen slagen van je bedrijf, en we daar met recht trots op zijn.

convesio over ons

Convesio is in 2018 opgericht in de Verenigde Staten. Met als doel bedrijven een platform te bieden voor het hosten van schaalbare, veilige WordPress sites, zonder de complexiteit van traditionele Cloudproviders. Convesio is sindsdien, in no-time, uitgegroeid tot de eerste self-healing, autoscaling ‘platform-as-a-service’ voor het maken en beheren van WP websites.

Op zoek naar écht betrouwbare WordPress hosting

Dat alles is ontstaan uit frustratie. Uit het onbehagen over het niet kunnen vinden van een écht betrouwbare WordPress hosting provider ter ondersteuning van groeiende bedrijven. Want zelfs de meest gerenommeerde webhosting aanbieders verrichten hun diensten met als basis een verouderd product: het oorspronkelijke WordPress systeem. Vandaar dat bij ons een min of meer ‘idioot’ idee kwam bovendrijven. Namelijk, de WordPress hostingmarkt verstoren met een nieuwe oplossing die 10x beter is dan wat ook!

Aan de slag, dus. Hetgeen ons twee jaar kostte van ontwikkelen, testen, falen, herbouwen, opnieuw falen en uiteindelijk slagen. Van idee naar werkelijkheid. En niet alleen het Convesio-team geloofde in dit haast utopische project; ruimschoots 800 investeerders deden dat óók! Zij motiveerden ons nog eens extra. In de vorm van ruim 1 miljoen dollar via onze destijds eerste crowdfunding. Hand in hand met hun eveneens grote enthousiasme.

Inmiddels is Convesio niet alleen in Amerika up and running, maar ook in Australië, Nederland en de rest van Europa. Met een sterke groei in omzet en aan (zeer tevreden) klanten. Benieuwd naar de cijfers en wat klanten over Convesio zeggen?

“Waarin we minstens zo geïnteresseerd zijn, is jouw verhaal”

Het keihard, gepassioneerd werken om een NextGen WordPress (managed) host te zijn, houdt nooit op. Ons gehele, toegewijde team is én blijft geobsedeerd door het bewaken van uptime, uptime en nog eens uptime. WordPress websites van jou en je klanten die het ALTIJD doen, GOED en SNEL. Bovendien op basis van snel en supereenvoudig beheer; omdat high performance hosting óók moet uitblinken in puur gebruiksgemak.

Dat is waar Convesio voor staat. Toch gaat het nog verder! Convesio heeft de hoogste standaarden voor WP hosting als core business, maar staat net zo goed paraat met professionele assistentie op maat. Zoals in het geval van complexe, afwijkende WordPress hosting issues. Samen met onze gespecialiseerde partners van het hoogste niveau.

convesio informatie

Convesio: over ons – maar niet alléén

‘Kan niet’ kennen we niet als het gaat om WordPress hosting op bedrijfsniveau. De bescherming van jouw of jullie website, daar nemen wij de verantwoordelijkheid voor. WordPress beveiliging is, naast snelheidsoptimalisatie, de kern van wat we doen. Daar nemen we dan ook eigenaarschap van. Onze infrastructuur is er daarom ook tot in de puntjes op ingericht.

Zodanig dat we mogen spreken van ‘NextGeneration’. Convesio’s processen omvatten een zorgvuldige combinatie van eigen codering, toonaangevende applicaties en gespecialiseerde overige WP-oplossingen. En niet te vergeten dit ingrediënt: onze 24/7 monitoring van alle websites van onze klanten. Indien nodig DIRECT gevolgd door oplossende actie. Niet voor niets hanteren we met een gerust hart een belofte. ‘Raakt je website geïnfecteerd? Dan repareren we deze gratis.’ Maar dit juist voorkomen, dáár gaan we natuurlijk voor.

Wat je gekke of briljante verhaal ook is…

Dit is ons verhaal. Het verhaal van enterprise hosting van Convesio. Waarom we ermee zijn begonnen. Hoe ver we gaan. En waarom we blij worden van wat we doen. Maar waarin we minstens zo geïnteresseerd zijn, is jouw verhaal. Waar wil jíj over, zeg, drie jaar zijn? Waar die plek ook is, wat je gekke of briljante idee ook is… We hopen dat je ons wilt meenemen op die enerverende reis. En ondertussen kun je ervan op aan: op jouw WordPress website(s) wordt goed gepast.

Tom Fanelli
CEO, Convesio

convesio oprichter

Achter Convesio zit founder Tom Fanelli, een gedreven product- en marketingexpert met uitgebreide ervaring bij zowel kleine, innovatieve start-ups als grote bedrijfsorganisaties. Hij hield zich vóór Convesio bezig met het ontwikkelen en leiden van marketing- en productteams, wereldwijd. Heeft bedrijven door grote, uitdagende reorganisaties en periodes van verandering geleid en was verantwoordelijk voor processen van >$100MM aan Profit&Loss en reclamebudgetten. Fanelli is een (pro)actieve Convesio-aanvoerder met passie voor marketing, visionaire leiderschapsvaardigheden en sympathie voor groeiende bedrijven.

convesio veelgestelde vragen

Méér informatie? Zie: Veelgestelde vragen

Contact opnemen met Convesio voor méér informatie? Zie ook onze antwoorden op veelgestelde vragen.