Het beste van Convesio én het beste van ‘s werelds key players

CONVESIO PARTNERS | Convesio kan veel alleen, maar nog veel méér samen met gerespecteerde partners. Het beste van Convesio combineren we met het beste van marktleiders op aanvullend hostinggebied.

Met deze werkwijze kunnen we de prestaties en veiligheid van ons platform – waarop jouw of jullie website(s) draaien – nóg verder verbeteren. En belangrijker: die ook te allen tijde optimaal houden.

SiteLock, Human Presence en Cloudflare bijvoorbeeld zijn wereldwijd toonaangevende leveranciers van cyberbeveiligingsoplossingen voor bedrijven. Deze oplossingsproviders passen ook naadloos bij het verder versterken van Convesio’s eigen WordPress infrastructuur.

Zo blokkeren we samen met hen spam- en botactiviteiten: door de integratie van Patchman-oplossingen van SiteLock en Human Presence in ons hostingplatform. En samen met Cloudflare hebben we ook veel van hún bedrijfstools fundamenteel in onze plannen weten te bundelen.

convesio partners

Infrastructuurleverancier Steadfast is een ander aansprekend voorbeeld van efficiënt partnerschap. Dankzij hun bewezen, solide techniek heeft Convesio ervaren dat websites aanzienlijk sneller draaien op hun servers dan op die van de zogeheten ‘big box’-providers.

Daarnaast draaien de WP-websites via het Convesio platform op infrastructuur van wereldklasse van Google Cloud en Amazon Web Services (AWS). Absolute leiders wat betreft hostingprestaties, beveiliging, protocollen en operationele mankracht om, bij eventuele website bedreigingen, 24/7 stand-by te kunnen reageren.

Convesio helpt ook bij het implementeren en configureren van beveiligingsplug-ins voor de front-end zoals WordFence of WebARX. Verder laten we ook wat betreft online opslagtools jouw en onze content louter beschermen door toonaangevende applicaties. Dit vullen we aan met een reeks hierin gespecialiseerde WP-oplossingen.

Verder zorgt de open source Redis cache via opslag in het servergeheugen, voor front-end, back-end en browsersessies, voor wezenlijk snellere laadtijden. Redis is een van de meest populaire caching tools en van grote meerwaarde bij grote websites en webshops zoals WooCommerce.

Convesio & onmisbare partners

Het mag, kortom, duidelijk zijn wat we voor ogen hebben:

Elk bedrijf dat op zoek is naar een betrouwbaar, veilig WP hostingplatform hoeft niet verder te kijken dan Convesio!

WordPress-beveiliging is de kern van wat we doen en dus nemen we er eigenaarschap van. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor de veiligheid van jouw website.

Een ‘Sorry, we kunnen niet helpen’?

Dat willen en kennen we niet!

Bij onze houding past een nauwe band met alleen de beste externe services op het vlak van WordPress veiligheid en overige hostingprestaties, in een automatisch schaalbare omgeving.

Bij die filosofie past eveneens een gezamenlijke opstelling als het gaat om preventief uitgaan van het onverwachte. Want onze inzet houdt niet op bij het bieden van de meest robuuste beveiligingssuite. Zorgeloze hosting vraagt óók om een constante monitoring. We monitoren de websites van al onze klanten als gezegd 24/7 tegen malware en bots. Samen met Patchman, Human Presence en andere beveiligingsapps.

Elke website op het platform van Convesio bewaken we iedere (!) minuut. Is er iets mis? Dan duikt ons alerte team van experts er direct bovenop. Proactief, assertief, bevlogen, daadkrachtig!

convesio partner cloudflare
convesio partner google cloud
convesio partner amazon web services
convesio partner human presence
convesio partner patchman
convesio partner redis
convesio partner steadfast
convesio info

Samen met Convesio

Convesio is razend enthousiast over fundamentele innovatie voor WordPress. Innovatie die leidt tot WP prestaties waar ondernemingen véél aan hebben.