High(est) speed WordPress infrastructuur & ultrasnelle WP caching

SNELSTE WORDPRESS HOSTING | De snelheid van WordPress websites die gehost zijn bij Convesio is onovertroffen. Convesio is tot 239% sneller dan de concurrentie.

Dit is te danken aan het letterlijk unieke ontwerp van ons platform, onze Cloudinfrastructuur en Cloudflare-partnerschap. Verhoog de PageSpeed score tot minstens een B (zie afbeeldingen op deze pagina) en verminder de laadtijd van je WordPress pagina’s met minstens 40%. In minder dan 24 uur (!) verbeter je de Google PageSpeed score, YSlow, GTmetrix en laadtijd. Drastisch.

Het WP hosting platform van Convesio is gebouwd op de snelste wereldwijde netwerken van Google en Amazon. Het faciliteert daarnaast een parallelle verwerking van de databasequery via Docking containers. Met ingebouwde edge caching en, onder andere, HTTP/2. Dit gaat gepaard met finetuning van elke applicatielaag. Tot in alle details.

snelste wordpress hosting

Convesio kan daarmee ook de PageSpeed-cijfers van jouw / jullie WordPress webpagina’s méér dan aanzienlijk verbeteren. Wij bieden je de gelegenheid een gratis analyse te doen van de optimale paginasnelheden die Convesio voor jouw site(s) kan en zal bereiken. Overtuigd? Dan staan wij klaar met onze eenvoudige én betaalbare WordPress-optimalisatieservice. Voor indrukwekkende siteprestaties. Van de ene op de andere dag!

Voorbeeld 1: HubSpot – Convesio

convesio vergelijken op snelheid voorbeeld 1

Voorbeeld 2: Flywheel – Convesio

convesio vergelijken op snelheid voorbeeld 2

Snelste WordPress hosting: voor de hoogste conversies

Convesio’s ‘PageSpeed Optimization Services’ betekent ook goed nieuws voor al jullie klanten. Verder zijn de laadtijden van pagina’s en PageSpeed-scores onder meer van cruciaal belang voor a) het conversiepercentage en b) de positie van de website in zoekmachines. Trage laadtijden schaden de verkoop, maar snelle laadtijden doen juist het tegenovergestelde! Kies je voor het reactief inhuren van een dure ontwikkelaar, met nog onbekende resultaten? Of kies je proactief voor optimale sitesnelheid en daarmee, bovendien, voor een beduidend goedkoper alternatief?

convesio vergelijken op snelheid voorbeeld 3
convesio vergelijken op snelheid voorbeeld 4
convesio vergelijken op snelheid voorbeeld 5
convesio vergelijken op snelheid voorbeeld 6
snelste wp hosting

Ultrasnelle caching op maat

Nul plug-ins vereist! Want: in zijn geheel ingebouwd in ons WP hosting ontwerp. De snelle caching op het platform van Convesio is een verfrissing.

Vanaf de basis hebben we deze ingericht om voor elke WordPress website van grote waarde te kunnen laten zijn. Met inachtneming van de standaarden, wensen en eisen van het internetverkeer anno nu.

Caching is de onmisbare functie om tijdelijk bestanden op te slaan, voor een snelle toegang tot deze data. In concrete woorden en voor het dagelijks belang: het is noodzakelijk om de snelheid van websites te helpen maximaliseren. Onze caching doet dat perfect voor WP.

De WordPress front-end caching van Convesio zit opgesloten in een op maat gemaakte laag in de load balancer. Samen met ons beheer je de statische en dynamische TTL (Time to live) instellingen. Jij / jullie en wij kunnen dit, op eenvoudige wijze, tot op paginaniveau doen.

Daarnaast kun je, via onze samenwerking met Cloudflare, beschikken over Dynamic Edge Caching. Deze is speciaal geconfigureerd voor WooCommerce-winkels. De kosten hiervan bedragen los al gauw een paar honderd dollar per maand, maar Dynamic Edge Caching is gratis binnen ons prestatieplan.

wordpress hosting snelheid

Daarnaast werken we samen met de Redis cache (open source) oplossing. Redis is een caching tool met grote meerwaarde voor het snel laden van webpagina’s van grote websites en webshops zoals WooCommerce. Meer info, zie: Prijzen en pakketten.

wordpress hosting ondersteuning

Support van het prettigste soort

Een verlengstuk van jullie bureau. Zo voelt de webhosting support van Convesio. Elke minuut.