Benieuwd naar onafhankelijke Convesio reviews? Ook op G2 zijn ze ronduit positief

Wie overweegt om gebruik te maken van de diensten van Convesio, is vanzelfsprekend benieuwd naar de reviews. Welnu, de ervaringen van anderen met deze nog nieuwe, innovatieve managed hosting provider voor WordPress zijn ronduit positief. Kijk bijvoorbeeld eens op het Business Software & Services review platform G2.com.

convesio reviews ronduit positief

Onafhankelijke reviews en reacties liegen niet. G2 is ‘s werelds grootste en meest betrouwbare tech platform voor het vinden, beoordelen en managen van software voor het verwezenlijken van ieders (bedrijfs)doelen. G2.com is een centrale plek voor meer dan 60 miljoen mensen per jaar. Zij schrijven en lezen er authentieke recensies over ruim 100.000 softwareproducten en daaraan gerelateerde professionele diensten. Onder hen werknemers van alle Fortune 500-bedrijven en van meer dan 60% uit de Forbes Cloud 100 die hiermee hun omzet en reputatie willen boosten. De inmiddels 1,7 miljoen reviews helpen hen op een adequate manier om goede aankoopbeslissingen in hun branche te nemen.

Convesio: 5 sterren reviews van collega-professionals

De reviews over Convesio nemen in aantallen toe. Dat is logisch aangezien we als managed WordPress hosting provider inmiddels een voortvarende start hebben gemaakt, met een groeiend aantal – zeer tevreden – klanten. De gemiddelde beoordeling is ronduit hoog; op moment van schrijven is er het maximum gemiddelde aantal van 5 sterren. Deze zijn gegeven door louter professionals die géén direct belang in Convesio hebben, maar wél bij het vinden van de beste WordPress hosting. De beoordeling hiervan is het resultaat van zowel de onderliggende technologie (schaalbare hosting in optima forma) als de standaard inbegrepen premium functies, de kwaliteit van onze 24/7 support en niet te vergeten onze betaalbare prijzen.

Uitgelicht: Convesio reviews op G2.com

Om een beeld te schetsen van de inhoud van de onafhankelijke reviews over Convesio, tonen we hier een reeks uit de vele genoemde voordelen voor en door onze klanten. Het betreft reacties uit 2022 en 2021 zoals geuit op G2.com. De hierna volgende (delen uit) deze reviews kenmerken onze diensten en kwaliteit.

beste WordPress hosting

WordPress 100% online

Flexibel (!) schaalbare WordPress hosting. Je website op elk moment in de lucht.
Ook bij 10.000+ bezoekers.

“Ze bieden een hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid, ingebouwd in een ongelooflijk intuïtief en gebruiksvriendelijk pakket”

“Convesio heeft ons alle schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid van AWS en Google gegeven zónder de technische problemen die ermee gepaard (kunnen) gaan”

“Ze lanceren nieuwe sites in een handomdraai, afgestemd op onze behoeften. Ze kunnen gemakkelijk tot vele duizenden bezoekers aan”

“Convesio is een game changer voor ons bedrijf. Het feit dat je je géén zorgen hoeft te maken over technische strubbelingen, omdat zij dat al adequaat doen, geeft je rust”

“Onze ervaring is 100% positief. Zelfs wanneer een vraag eens verder ging dan dat de verantwoordelijkheid van Convesio lijkt te zijn, is hun team bereid te helpen of ons in de goede richting te wijzen”

“De technische drempels rondom schaalbare WordPress met hoge beschikbaarheid, hebben ze weggenomen. Zelfs het managen van veel verschillende sites tegelijk is er heel eenvoudig”

“Voor ons seizoensgebonden promotieportaal verwachtten we een zeer groot aantal bezoekers. Slechts een paar weken voor de lancering ervan zochten we een oplossing die beter zou presteren dan onze dedicated servers. We vonden Convesio, hadden een consult, stelden een plan op, maakten een account aan, installeerden en testten de site en… in een mum hadden we een schaalbare cloudhosting oplossing. Klaar voor gebruik! Ons team was erg onder de indruk van hoe vlekkeloos dit, toch complexe en dynamische, project verliep.”

“Convesio levert een betrouwbare oplossing: met 100% uptime en resultaten waar óók onze klanten erg blij mee zijn”

“Super schaalbare hosting met een fantastische supportafdeling”

“Ga met ze in gesprek. Ze zijn zeer deskundig”

“Onze mediasite is snel gegroeid, met momenteel meer dan 300.000 maandelijkse gebruikers. We moesten ervoor zorgen dat de site over de juiste infrastructuur beschikte. Dat is met Convesio gelukt”

“Veel belangrijke, premium functies zijn er gratis, terwijl deze op andere hosting platforms vaak behoorlijk wat kosten”

“Hosting met Convesio is razendsnel. Vroeger hadden we allerlei snelheidsproblemen, maar die zijn nu verdwenen”

“Het is het overstappen absoluut waard: van een duurdere provider die werkt op basis van oude technologie naar het hostingplatform van Convesio”

“De beste WordPress hosting die ik ooit heb gehad”

“Ten eerste: de algehele prestaties en snelheid die Convesio hosting biedt, zijn verbluffend. Ik verhuisde tientallen van mijn bureau-websites van WP Engine naar Convesio en zag onmiddellijk prestatieverbeteringen in TTFB, On Load en Fully laadtijden. En hun supportafdeling is buitengewoon goed. Ze helpen me met problemen waartoe ze niet eens verplicht zijn. Convesio controleert al mijn sites continu op downtime en informeert me direct als een plug-in schade aanricht. Ze bieden ondersteuning bij optimalisatie en werken samen met meerdere partners. Daardoor heb je voor een fractie van de gangbare prijs services op Enterprise niveau. Ze bieden ook automatische back-ups en gratis SSL. Het verhuizen van mijn sites naar Convesio was, kortom, één van mijn beste beslissingen ooit”

“Met deze provider onderscheid ik me van mijn concurrentie. Ik bied mijn klanten hiermee de allerbeste WordPress hosting. Terwijl mijn concurrentie vaak kiest voor een goedkope host met basic services, positioneer ik me via Convesio als premium WordPress hostingbureau. Dat stelt me in staat om te groeien. Bovendien bespaar ik geld in vergelijking met wat ik betaalde bij WP Engine, terwijl ik nu wél premium hosting beschikbaar heb”

“Convesio is anders dan al het andere. Het biedt ongeëvenaarde snelheid, beveiliging en schaalbaarheid”

“Een WordPress platform van de volgende generatie. In alle opzichten!”

“De snelheid bij Convesio is ongelooflijk. De caching-laag is fantastisch evenals de geclusterde database. Beide zorgen voor uitstekende beschikbaarheid, uptime en schaalbaarheid. Om nog te zwijgen van de klantenservice. Er is 24/7 een hoog gekwalificeerd dev-ops team beschikbaar met een grote bereidheid om te helpen.”

“Ik kan echt niets negatiefs bedenken. Ik ben bij veel hostingproviders klant geweest en Convesio staat ver boven de anderen, al vanaf de eerste minuut”

“Geweldige prestaties, zonder complexiteit”

“Ik onderhoud een eenvoudige WordPress blog. De hosting ervan moet gewoon goed werken en zo snel mogelijk zijn, ook met het oog op Google en SEO. Telkens wanneer ik een load test doe, is het resultaat meer dan uitstekend. Wie de hoogste snelheid en de beste WP hosting prestaties zoekt zónder gedoe en geregel, vindt dat zeker bij Convesio”

“De mogelijkheid van automatisch schalen bij drukbezochte websites en acute pieken in het verkeer, voorkomt echt stress, op die anders toch voor mij spannende momenten”

“Ik heb nog nooit zo’n uitstekende hostingprestatie gezien! We hadden 80 WooCommerce-plug-ins websites. Deze scoorden slecht in elke serieuze tool. Vanaf de allereerste minuut nadat Convesio het migratieproces had voltooid, schoten de statistieken daarin omhoog”

“Alles was perfect, inclusief een ongelooflijke klantenservice. De migratie verliep soepel en snel. Zelfs als ik het echt zou willen, kan ik niets anders zeggen dan dat Convesio een uitstekende service levert”

“De laadtijden en paginasnelheden zijn verbluffend. De prijs is super fair en de klantenservice is gewoon fantastisch”

“De hosting snelheid die Convesio kan bieden was al vanaf de demo verbazingwekkend. Voorheen gebruikte ik SiteGround, maar met de groei van onze content, database en bezoekersverkeer begonnen mijn daar gehoste sites langzaam te worden. Convesio biedt echter iets waarop ook onze bezoekers dol zijn: het feit dat elke pagina steevast snel laadt”

“Eerlijk gezegd is dit een van de weinige bedrijven waarvan ik kan zeggen dat ze een geweldige klantenservice hebben”

“Beste managed WordPress hosting provider die ik ken, op basis van eigen ervaringen”

“Ik heb meer dan 26 WordPress websites verhuist naar Convesio. Na deze migratie verbeterde de paginasnelheidsscore van elk van deze sites aanzienlijk. De hulp en support die je ontvangt is zeer responsief en het proces van onboarden verliep erg aangenaam”

“Wil je met één klik op de knop het aantal pk’s van je website vergroten, kijk dan eens naar Convesio. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen”

Zeer tevreden klanten van Convesio

Wie zelf alle volledige reviews over Convesio op G2.com wil lezen, vindt deze via de voorgaande link. Een andere plek waar je kunt lezen wat anderen zeggen over Convesio, is te vinden op Convesio.nl zelf. De reviews en recensies zijn afkomstig van klanten die gebruikmaken van onze managed WP hostingdiensten. Zoals voor WooCommerce, Membership websites, e-Learning en Learning Management Systems, publishing websites met grote aantallen bezoekers en grote Event websites. Het gaat om bedrijfskritische websites die gebaat zijn bij de snelste, schaalbare hosting op ieder precair moment – dat zeker (en vaker) komen gaat.

AANMELDEN BIJ CONVESIO > GRATIS PROEFPERIODE!