Proactief & 365/24/7 monitoring per minuut: support van het prettigste soort

CONVESIO SUPPORT | Een verlengstuk van je bureau. Zo voelt onze hosting support. Wij houden jouw (en daarmee ‘onze’) WordPress website(s) te allen tijde in de lucht. Door proactieve ondersteuning. Met als pronkstuk: onze 365/24/7 monitoring. Iedere minuut.

Bij problemen of vragen staat Convesio direct klaar. Onze responstijd is sowieso meestal minder dan 5 minuten. Maar om met onze 24/7 monitoring te beginnen: elke 60 seconden bewaken wij al anticiperend je WP site(s). Ons team van experts houdt de site haast obsessief in de gaten. Gaat er onverhoopt iets mis? Al binnen 1 minuut gaan bij ons de alarmbellen automatisch rinkelen. En vervolgens grijpen we direct in.

Dat noemen we zorgeloze hosting.

Site uit de lucht en wachten op hulp tot een supportmedewerker op je melding reageert? Nee dus. Convesio pakt elk probleem en elke noodsituatie zelf al aan, proactief. Toch houdt onze (managed) hosting ondersteuning hier niet op. Daarom is via onze chat een betrokken expert uit ons team altijd binnen een paar klikken bereikbaar.

convesio support

24/7 deskundige ondersteuning. Zowel voor een antwoord dat je meteen verder op weg helpt als voor uitgebreider advies. Maak gebruik, zouden we zeggen, van de schat aan ervaring van ons team; met het bouwen, hosten, optimaliseren en beveiligen van WordPress.

Overstappen naar Convesio support

Overstappen naar Convesio? Een fluitje van een cent. Een vervelende WordPress-migratie? Niet bij ons. De overgang naar een andere hosting provider is vaak lastig, dus heeft Convesio daar iets op bedacht. Zo beschikken we over migratie-experts en dragen wij zelf zorg voor het verplaatsen van je site. En om je tijdig gerust te stellen, tonen wij al vóór de overstap de resultaten van onze voor-en-na prestatietesten.

Een 1 minuut set-up. Zorgvuldige begeleiding. Snelle respons- en oplossingstijden. No worries: ze vallen onder onze SLA. Als managed hosting partner leveren we vanzelfsprekend echter méér dan dat. Het starten van nieuwe sites, oplossen van SSL-problemen, bieden van DNS-ondersteuning, optimaliseren van snelheid, prestaties en beveiliging doet Convesio namelijk óók op het allerhoogste samenwerkingsniveau. Als bedrijven onder elkaar.

convesio wp hosting support

Managed enterprise hosting

Convesio haalt desgewenst structureel het complete WP beheer van het bord van je eigen team. Onze support op agency niveau biedt toegang tot onze ingenieurs, ontwikkelaars en UX-specialisten – via een speciaal channel. Wij begeleiden complexe hosting situaties en uitdagende, bijbehorende operaties op gestroomlijnde wijze. Zie ook onze pagina over managed hosting. Daar lees je méér over Convesio’s services – die verder gaan dan ‘louter’ geruststelling op technisch vlak. Convesio biedt tot vergaande enterprise consultancy. Met als doel, samen met je team, het behalen van het maximale bedrijfsresultaat.

wordpress support convesio

Voor álle WordPress website beheerders…

Want een ALTIJD GOED werkende website is onmisbaar voor omzet, winst en groei. Dat geldt voor iedere ondernemer.