Cruciale WP hosting factoren: Convesio heeft ze onder controle

BESTE WORDPRESS HOSTING | Hoe krijgt Convesio dat voor elkaar? De elementaire eigenschappen ‘snel-betrouwbaar-veilig’ zijn het gevolg van een cruciale combinatie. Namelijk die van service, inzet, passie en natuurlijk: techniek. Daarom geven we hier een uitleg over onze WordPress infrastructuur, load balancing, caching, clustered database, monitoring, auto herstel, auto opschalen en back-ups.

De kwaliteit van de genoemde technische facetten is er onlosmakelijk mee verbonden: we hebben zélf ons WordPress hosting platform opgebouwd. Helemaal vanaf de basis. Daardoor is het qua ontwerp schaalbaar, snel en redundant.

De voordelen van deze technische innovatie werken verder door. Onze basic WP hosting, maar óók complexe bedrijfshosting voor WordPress is hierdoor namelijk niet ingewikkeld, duur of onderhoudsintensief. Maar juist het tegenovergestelde…

beste wp hosting

Zó krijgt Convesio de beste WordPress hosting voor elkaar!

1 Load balancing met Docker containers
Elke WP website dupliceren we. En elke versie krijgt een plek in een afgezonderde servercontainer. Zo kunnen we zware load direct distribueren, voor de perfecte balans.

5 Zelf herstellend
Gaat de site om welke reden dan ook offline? Geen zorgen. Ons WP platform implementeert onmiddellijk opnieuw een Docker container.

2 Snelle caching
Onze WordPress front-end bevat een geheel op maat gemaakte caching-laag in de load balancer. Een plug-in is hiervoor niet nodig.

6 Automatisch opschalen (én weer afschalen!)
Plotselinge golf aan traffic? Ons WordPress systeem zet automatisch meerdere containers in om direct de piekbelasting te verwerken.

3 Geclusterde database
Elke WordPress-site wordt aangedreven door meerdere SQL-servers. Voor hoge beschikbaarheid, uptime en schaalbaarheid.

7 Retentie back-ups
Ontvang geavanceerde back-ups van je WP site met Git-software. Deze back-ups zijn gemakkelijk en snel te herstellen.

4 Applicatie monitoring
Het systeem van Convesio houdt de site letterlijk voortdurend in de gaten op het niveau van de WordPress-toepassing.

8 Security monitoring
Convesio zorgt voor WordPress-specifieke beveiligingsmonitoring, -scanning en -bescherming.

wp hosting resources

Echt ELASTISCH schalen

Convesio schaalt automatisch op als je meer resources nodig hebt. Maar schaalt óók af wanneer dat níet langer het geval is.

wp hosting point of failure

Veerkracht door ontwerp

Diverse platform-componenten hosten we in verschillende containers. Zo is er bij een point-of-failure altijd instant back-up.

webhosting wp docker containers

‘Gewoon’ pijl- EN PIJLsnel

Docker containers zijn erg efficiënt en ons platform is opgebouwd om bottlenecks te minimaliseren. Dat maakt het, tja: píjlsnel.

managed wordpress hosting admin

gEHEEL Vrij van Sys-Admin

Ons dashboard is zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs voor a-technici stelt (bijvoorbeeld) het automatisch schalen letterlijk niks voor.

managed wordpress hosting pakketten

Betalen naar verbruik

Anticiperen op piekverkeer met het duurste pakket? Nee: schalen gaat vanzelf en je betaalt gewoon voor wat je echt verbruikt!

wordpress beste

Daarnaast is er Cloudflare voor betere prestaties en beveiliging.
De bedrijfsservices van Cloudflare zijn geïntegreerd in het Convesio platform. Voor nog betere hostingprestaties en als extra beveiligingslaag, nog vóór requests de servers bereiken.

ONZE OPLOSSING | Het ontwerpen van WordPress schaalbaarheid

WordPress is open source software. Convesio heeft dit gecombineerd met code in eigen beheer. Dat klinkt simpel, maar een en ander ging uiteraard niet over één nacht ijs. Zie ook: Over Convesio. Lang verhaal kort: die eigen code is uiteindelijk dé sleutel voor het succesvol schaalbaar hosten van WordPress. Zelfs bij de hoogste aantallen bezoekers, dataverkeer en requests.

Teveel bezoekers of aanvragen, raakt de site daardoor traag of gaat deze zelfs uit de lucht? Het is een veelvoorkomend, herkenbaar probleem voor wereldwijd miljoenen sitebeheerders. Maar Convesio heeft voor WordPress de oplossing. Onze elastisch (!) schaalbare WordPress-hosting staat daarbij niet op zichzelf, maar is ook met succes geïmplementeerd in Google Cloud, AWS, Steadfast en OVH.

Onder meer deze componenten hebben hierin prioriteit:

  • Node.JS Load Balancer & Firewall
  • Cachelaag op maat gemaakt
  • Koppelingen naar bestandssystemen
  • Micro Caching voor GlusterFS

WordPress schaalbaarheid: hoe werkt dat bij Convesio?

docker containers

1 De basis: een vast aantal containers

Via ons dashboard is een minimumaantal containers in te stellen waarop je WordPress site draait. Elk van deze heeft toegewijde bronnen, vergelijkbaar (alvast) met een VPS.

webhosting auto opschalen

2 Veel traffic? Automatisch opschalen

Zodra WordPress een wezenlijke stijging van het web- en dataverkeer waarneemt, schakelen er extra containers in. Door de load hierover te verdelen, blijft de site snel.

wp hosting servers

3 WP schaalt over clusters van servers

Dit noemen we horizontaal schalen. De containers voor een enkele website draaien hier op meerdere servers. Zo vormt ook de hardware bij het opschalen géén beperking!

Kortom: géén single point of failure!

DOCKER CONTAINERS EN
LOAD BALANCING

Elke WordPress website dupliceren we, in meervoud. En elke – identieke – versie krijgt een compleet onafhankelijke plek op onze servers. Bij hoge belastingen distribueren – en daarmee balanceren – wij al het webverkeer over deze afzonderlijke Docker containers. Convesio biedt de beste WordPress hosting aan op basis van de nieuwste Docker container techniek. Die presteert consistent beter dan traditionele VPS. Op snelheid, schaalbaarheid, prijs. Onze Docker aangedreven aanpak werkt zelfs auto-oplossend en auto-schalend.

Meer weten over Convesio’s Docker Container-technologie.

wp hosting beste
wordpress hosting beste provider

SNELLE CACHING

Caching zonder plug-in! Convesio heeft zélf snelle caching in het WP platform ingebouwd. Vanzelfsprekend conform alle eisen rondom het huidige internetverkeer. Sterker nog: goede caching is een must voor maximalisatie van surfsnelheid, en die van ons doet dat perfect voor WP. Onze front-end caching voor WordPress is op maat gemaakt in de load balancer. Samen beheren we de statische en dynamische TTL (Time to live) instellingen, tot op paginaniveau. Daarnaast kun je, via onze samenwerking met Cloudflare, beschikken over Dynamic Edge Caching, speciaal geconfigureerd voor onder andere WooCommerce.

Meer weten over Convesio’s snelle WP caching.

WP SNELHEID

Onovertroffen: de snelle WordPress hosting van Convesio. Tot 239% sneller dan de concurrentie. Convesio heeft zijn WP hosting platform zelf (her)ontworpen. Het is gebouwd op de snelste Cloud netwerken van onder meer Google en Amazon. En het faciliteert een parallelle verwerking van de databasequery, met Docking containers. Ingebouwde caching, HTTP/2 en onder meer finetuning van elke applicatielaag zorgen voor deze snelste WordPress hosting.

Snelste & beste WordPress hosting

Convesio kan ook de Google PageSpeed score, YSlow, GTmetrix en laadtijd van jouw WordPress pagina’s drastisch verbeteren.
Binnen 24 uur.

wordpress provider welke
wordpress hosting beste

Voorkom malware en hou bots tegen
Convesio werkt nauw samen met Patchman, Human Presence en andere beveiligingsapps. Deze zijn geïntegreerd in ons eigen WP hosting platform. 24/7 pareren deze diensten het (potentiële) gevaar van malware en bots. Daarnaast ziet Convesio de meerwaarde in van beveiliging plug-ins binnen WordPress. Denk onder meer aan WordFence en WebARX.

Meer weten over Convesio’s WP beveiliging in optima forma.

BEVEILIGING

Elke website op het WP hosting platform van Convesio draait in zijn eigen, volledig geïsoleerde container. Bovendien distribueren we exacte klonen van je website over meerdere van deze totaal onafhankelijk opererende containers. Dit decentrale hostingontwerp is dé oplossing, zowel voor load balancing bij piekverkeer als bij eventueel gevaar. Zo zal nooit een besmette andere website die van jou/jullie kunnen infecteren.

Gratis SSL-certificaat
Bij Convesio kun je kiezen voor een gratis SSL-certificaat voor de versleutelde verbinding tussen server en browser. Je hoeft er verder niets voor te regelen. Alleen even aanvinken!

Back-ups
Dagelijkse, volledig geautomatiseerde back-ups. Gratis bij Convesio. En vanzelfsprekend volledig geautomatiseerd. De Git-stijl back-ups zorgen voor direct herstel van eerdere versies van de website. Binnen een paar klikken regel je het maken, klonen en terugzetten.

MONITORING & SCANNING

Automatisch zelfherstel in combinatie met menselijke monitoring. Zo elimineren we WordPress gevaren – grondig! Bij dreiging schakelt ons platform al onmiddellijk vanzelf over naar een identiek duplicaat in een andere, geïsoleerde Docker container. Naast dit en onze andere robuuste beveiliging-door-ontwerp zijn er onze professionals – in hoogst eigen persoon. Mocht dat nog nodig zijn, voor instant aanvullende, effectieve actie. Alleen zó bereiken we de beste WordPress hosting.

Meer weten over Convesio’s (menselijke) monitoring.

wp hosting beste provider