Significant sneller, nooit downtime, géén veiligheidsissues

MANAGED WORDPRESS HOSTING | Het is nogal een voordeel: je WordPress website hosten bij een provider die zorgt dat deze ALTIJD in de lucht is. Die zorgt dat deze site het ook altijd GOED doet. SNEL, nee PIJLSNEL is en dat CONTINU.

Wat moet jouw managed WordPress hosting partner hiervoor – gegarandeerd – geregeld hebben?

  • Dat alle potentiële veiligheidsgevaren onder controle zijn. En blijven. 24 uur per dag. 365 dagen per jaar.
  • Dat elke site de hoogste bezoekersaantallen en vooral ook elk plotselinge piekverkeer te allen tijde overleeft.
  • Dat de snelheid de prestaties van alle concurrenten te boven gaat en ook op dit vlak géén single point of failure kent.

Convesio zorgt ervoor.

managed wordpress hosting

Security

Het kan toeslaan op elk moment. Een kwetsbaarheid in de beveiliging van één van jouw of jullie websites, met verstrekkende gevolgen. Het is de angst van iedere ondernemer. Het stilstaan van business en omzet. Imagoschade. En alle tijd en energie die, van het ene op het andere moment, gaat zitten in opsporing, herstel en damage control.

Dat moet je vóór zijn. En Convesio regelt dat.

Het preventief tegengaan van serverproblemen, malware, hacks en andere beveiligingsissues. Dáár gaat het om. Ongeacht wat er gebeurt. Of wat er zou kúnnen gebeuren. Rekening houdend met uiterst onvoorziene combinaties van factoren. Als beste hosting provider moet je op alles zijn voorbereid. En alle processen al bij voorbaat optimaal hebben ingericht. Uitgaan van het onmogelijke. Zeker als het gaat om WordPress security.

Managed WordPress hosting: geavanceerd én persoonlijk

Downtime tegengaan betekent geavanceerd te werk gaan. Technisch proactief alles op orde hebben. Maar ook erbovenop blíjven zitten. Zowel geautomatiseerd als in persoon. Dat doet Convesio dus ook. Het begrip ‘actief monitoren’ nemen we uiterst serieus. Ons team van experts houdt je site elke minuut in de gaten. Dus elke 60 seconden. Om direct te kunnen ingrijpen als het waarborgen van de veiligheid van jouw site(s) erom vraagt.

Zo beschermen we de WordPress websites van al onze klanten tegen malware, bots en DDoS-aanvallen. Met onze eigen infrastructuur in combinatie met alleen de meest gerenommeerde beveiligingsapps en -tools. Het volledige spectrum van WordPress beveiliging beheren en beheersen we tot in de puntjes. Elke potentiële inbreuk op een soepele werking van je websites scannen, detecteren én herstellen we. Onmiddellijk.

High traffic en high speed

managed hosting wp convesio snel

De snelste hosting ten gunste van het laden van alle pagina’s van je WordPress website(s). De snelheid van page loads beduidend beter voor elkaar hebben dan andere providers. Convesio werkt daar keihard aan. Als hosting partij hebben we de servers, software en de gehele technische infrastructuur fundamenteel juist ingericht voor een optimale laadsnelheid.

Een letterlijk flitsende website geeft een heerlijk gevoel. Al je bezoekers in een flits van de ene naar de andere webpagina, op elke dag en elk tijdstip. Ongeacht de grootte van de site en het actuele bezoekersverkeer. Dat surft niet alleen fantastisch weg, maar zorgt ook voor een zo perfect mogelijke conversie. Juist op de momenten dat je als bedrijf met de site wilt (en moet) scoren!

Elke ondernemer herkent het. Jij en je collega’s werken al maanden toe naar een piekmoment. Misschien wel naar een gigantisch piekmoment. Black Friday? Tv-reclame voor jullie product op prime time? Of een actuele gebeurtenis waarbij het hele land op jullie site de gewilde informatie kan vinden? Het zijn dé momenten waarop een mooie winst wacht. Cruciale ogenblikken waarop dus ook de WordPress hosting provider het moet waarmaken!

Convesio zorgt voor snelle, schaalbare en betrouwbare WordPress sites. Significant beter dan met bijvoorbeeld VPS én beter dan anderen. Zo maakt een potentiële nachtmerrie, zoals van inefficiënte herstelwerkzaamheden en het mislopen van piekomzet, plaats voor zorgeloze hosting. Al vanaf het begin van onze relatie.

Convesio regelt het: WP snelheidsoptimalisatie, in optima forma.

Een letterlijk flitsende website geeft iedere ondernemer én bezoeker een heerlijk gevoel

managed hosting wp snel

NextGen managed WordPress hosting

managed wordpress hosting nextgen

Een drastisch hogere laadsnelheid van pagina’s, zonder downtime door haperende servers: hoe doen we dat? Kort gezegd: door het wegnemen van alle vertragende knelpunten waarmee traditionele hostingplatforms nog te kampen hebben. Dat heeft te maken met onze instrumenten zoals Docker containers en load balancing, automatische schaalvergroting, dataclusters en zelfherstellende processen. Zonder ‘single points of failure’.

Meer informatie hierover? Lees: Snelste hosting.

Beëindig de last, de zorgen en de overhead van serverbeheer, beveiliging, uptime bewaking en het complexe veiligstellen van alle overige prestaties van je WordPress websites. Je kunt het overlaten aan Convesio!

Als NextGen, Docker aangedreven managed hosting partij beloven wij een gestroomlijnde workflow voor jouw sitebeheer in allerbreedste zin. Een voordeel waar óók jullie klanten zeer tevreden over zullen zijn. En het mooie is: de implementatie ervan is een ‘fluitje van een cent’.

Convesio kost minder, levert méér en dat op een krachtige, eenvoudige en ook nog eens betaalbare wijze.

WP hosten bij Convesio: zónder de vertragende schakels van traditionele hostingplatforms

Laat ons bewijzen dat Convesio de laadtijd van jullie website drastisch kan verbeteren.

Tel uit je winst…

Voor marketingbureau, WooCommerce webshop, SEO-specialist, IT afdeling, start-up…

… en alle overige ondernemende beheerders van één of meer WordPress websites. Maak winst met hosting!

managed hosting voor wordpress