WooCommerce hosting

Met de WooCommerce hosting van Convesio blijft je webshop op elk cruciaal moment ultrasnel. Mis géén omzet, maar maximaliseer juist je inkomsten – én de klantervaring. Bekijk de voordelen van Convesio voor het hosten van je WooCommerce website.

Of ga direct naar Alles over WooCommerce hosting.

woocommerce hosting prijzen

“De meeste indruk die de overstap naar Convesio op mij heeft gemaakt, is de backend-snelheid. Die ging van ‘pijn’ naar supersonisch. Ik denk dat ik de perfecte hostingoplossing heb gevonden”
Convesio reviews

“Wij verkopen goud. Dan tellen milliseconden. Wij moeten er dus op kunnen vertrouwen dat onze klanten snel en veilig hoogwaardige transacties kunnen uitvoeren. Convesio krijgt dat voor elkaar”
Convesio reviews

WooCommerce hostingpakketten

Bekijk hier onze gunstig geprijsde WooCommerce hostingpakketten. Die bieden elastische schaalbaarheid en heel veel meer – inclusief! Zie ook Convesio prijzen voor onze uitgebreide WordPress hosting pakketinformatie.

Starter

Level 1

######

$ 50

per maand

geen installatiekosten

Business

Level 2

######

$ 150

per maand

Level 3

######

$ 300

per maand

Level 4

######

$ 600

per maand

geen installatiekosten

Enterprise

Level 5

######

$ 1000

per maand

Level 6

######

$ 1600

per maand

Level 7

######

$ 2400

per maand

€ ###### / $ 1000 installatiekosten

Snelste WoOCOMMERCE hosting

WooCommerce langzaam?

Convesio biedt elastische schaalbaarheid.
Kies voor consistent ultrasnelle, toekomstbestendige WooCommerce hosting.

WooCommerce problemen – om te voorkomen

> Bestellingen mislopen

Potentiële klanten die afhaken door een trage WooCommerce website. Al meteen? Of ‘pas’ bij het bestelproces? Hoe dan ook is het een (moker)slag voor je bestellingen en inkomsten. Een direct voelbaar gemis. Paradoxaal genoeg juist merkbaar op de drukste momenten.

> Nieuwe klanten mislopen

Omzet missen – hoe ver werkt dit eigenlijk door? Zijn het alleen de inkomsten van dat moment? Meestal niet. Want een WooCommerce shop met problemen mist óók bestellingen van klanten die je anders nieuw zou hebben verwelkomd. Laat staan hun mond-tot-mondreclame…

> Klanten zelfs verliezen

Nog erger. Klanten die je al wel had, maar (vaak zonder dat je het weet) weglopen. En niet meer terugkomen. Niet omdat je geen goede service biedt of vanwege een gebrek aan prachtige producten. Maar omdat je een trage WooCommerce webshop hebt die mogelijk zelfs crasht…

> Teleurstelling en frustratie

Omzet kwijt. Klanten die geen goed woordje voor je WooCommerce shop overhebben en voortaan wegblijven. En je medewerkers die kampen met een trage backend. Als eigenaar blijf je gefrustreerd achter, je energie stekend in het oplossen van WooCommerce hosting problemen.

> En/of (veel) te duur uit zijn…

Het knagende gevoel van ‘Zo had het kunnen zijn…’. Welverdiend loon en klanttevredenheid na hard werken. Maar zo ís het – alleen maar door trage WooCommerce – helaas niet. Dan maar het hoogste WooCommerce hostingpakket aanschaffen – en te duur uit zijn?

WooCommerce oplossingen – van Convesio

> WooCommerce schalen

Het hosten van WooCommerce shops met veel verkeer en een hoog transactievolume is nu heel eenvoudig. Bij Convesio gaat elastisch WooCommerce schalen namelijk in één moeite door.

> ultrasnel en Crashbestendig

Het WooCommerce platform van Convesio is ultrasnel en ontworpen om meerdere bestellingen per seconde te verwerken. Zonder enige angst voor een gecrashte site te hoeven hebben.

> Black Friday proof

Juist wanneer er het meest te halen is, is de kwaliteit van WooCommerce hosting cruciaal. Onze ‘stel-in-en-vergeten-maar’-schaalbaarheid loodst je ‘Woo-shop’ proactief door al het intense verkeer.

> continu en consistent snel

Onze Docker containers en serverbronnen zorgen voor geheel automatisch schalen. Goed voor consistent supersnelle paginalaadtijden. Ook voor een pijlsnelle WP Admin, trouwens.

> Betaalbaar – dus níet te duur!

Onze ‘alles-inclusief’ WooCommerce hosting oplossing leidt tot structureel lagere prijzen. Bovendien: je betaalt bij Convesio alléén voor eventueel piekgebruik bij het daadwerkelijk gebruik daarvan!

convesio info

Over Convesio

Convesio is razend enthousiast over fundamentele innovatie voor WordPress. Innovatie die leidt tot prestaties waarvan ook WP webshops – WooCommerce shops – sterk profiteren.

Voordelen van Convesio

Waarin onderscheidt de managed WooCommerce hosting van Convesio zich? Het eerste, enorm grote voordeel van Convesio is de mogelijkheid van onmiddellijke schaalbaarheid. WordPress opschalen (en ook weer afschalen): bij ons gebeurt dit instant, zodra noodzakelijk. Altijd! Daarmee waarborgen we, voor elk moment, de hoogste snelheden van én voor je WordPress website.

De zekerheid van die uiterst flexibele en krachtige schaalmogelijkheid is te danken aan het karakter van ons zelf ontwikkelde platform. Daarmee komen we bij het tweede grote voordeel: onze WooCommerce hosting is toekomstbestendig. Juist door die fundamenteel ingebouwde, allernieuwste technieken.

Het derde grote voordeel van Convesio heeft eveneens te maken met de compleetheid van dit duurzame, meest moderne WP hosting platform, in ons eigen beheer. We hebben het dan over de prijs. Want bij Convesio zijn de meest geavanceerde functies op het gebied van beveiliging, schaalbaarheid en snelheid gewoon inbegrepen!

onderscheidende waarde

All-in-one, zogezegd. Waaronder de hoogste, meest professionele, meest elastische mate van WooCommerce schaalbaarheid op de hostingmarkt. Die één-druk-op-de-knop-oplossing drukt de kosten. Daarmee kunnen grote, maar ook kleinere WooCommerce bedrijven profiteren van véél hostingservice voor een bovengemiddeld lage prijs!

Vergelijk de prijzen van Convesio – inclusief alle benodigde functionaliteiten, specificaties en volledig elastische schaalbaarheid – maar eens met die van alle directe concurrenten. Bovendien betalen onze klanten alleen voor de extra middelen wanneer ze ook echt nodig zijn. Ook dát levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Nog meer voordelen van Convesio? Jazeker: de ongekend snelle en gespecialiseerde support waarop elk klant van ons 24/7 mag rekenen. De kennis en betrokkenheid van onze experts in WordPress en WooCommerce hosting zijn bovendien, via meerdere kanalen, zo goed als direct bereikbaar. Ook voor het oplossen van back-end problemen, snelheids- en overige WooCommerce optimalisatie.

convesio partner cloudflare
convesio partner google cloud
convesio partner amazon web services
convesio partner human presence
convesio partner patchman

“Dankzij het team van Convesio werken onze WordPress webshops probleemloos. Ze zijn betrokken, vriendelijk, zonder meer deskundig, efficiënt en dat voor een zeer faire prijs. Ik kan Convesio ten zeerste aanbevelen”
Convesio reviews

“Gemoedsrust is onbetaalbaar”
Convesio reviews

Beste WoOCOMMERCE hosting

Ononderbroken, maximale omzet

Maximale winst met je webshop. Dankzij écht automatische schaalbaarheid.
Met de beste support. En betaalbaar.

Alles over WooCommerce hosting

WooCommerce hosting. Voor ondernemers met een webshop gebaseerd op WooCommerce bepaalt het hostingpakket van de provider in grote mate het succes. Het loont om te vergelijken op prijs, aanbieder, specificaties en bijbehorende services. Kies je voor Convesio dan kan je WooCommerce webhosting acuut enorme pieken in webverkeer aan. Je webwinkel blijft hiermee óók presteren op alle momenten waarop een grote(re) winst wacht. De WordPress infrastructuur van Convesio is er zelfs specifiek voor gebouwd.

De managed WordPress hosting services voor WooCommerce van Convesio bieden zekerheid. En dat is een groot goed. Zeker voor de eigenaren van zo’n webshop. Op de momenten suprême moeten zij er blindelings op kunnen vertrouwen dat alle online handelingen en bestellingen razendsnel door blijven gaan. De infrastructuur van deze WP hosting provider is daarom ontworpen om, volledig automatisch, instant te kunnen schalen.

Het gaat daarbij om milliseconden. Wie WooCommerce runt, weet en ervaart dat als geen ander. Bij normale drukte reilt en zeilt de verkoop wel prima. Maar bij grote of enorme online drukte – verwacht dan wel onverwacht – neemt de spanning toe. Kan de WooCommerce website het wel aan? Ja, luidt het simpele en geruststellende antwoord van Convesio. Ja, direct en zonder haperingen. Onmerkbaar derhalve. Behalve dan dat ‘massa is kassa’ zijn werk doet!

woocommerce hosting schaalbaar

Voordelen beste WooCommerce hosting

Proactief toewerken naar Black Friday en andere topverkoopdagen. Kiezen voor de beste WooCommerce webhosting scheelt flink in de ondernemers-portemonnee. In voordelig opzicht. Enerzijds is, bij topdrukte, het onderscheid tussen een grote omzet derven of juist een grote omzet binnenhalen nog eens extra groot. Anderzijds zijn de WooCommerce hosting prijzen bij Convesio bovengemiddeld laag. Dit komt omdat de voordelen van snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van WordPress hosting in de kern onderdeel zijn van ons platform. Snelheid, uptime en elastische schaalbaarheid zijn sleutelfactoren binnen de infrastructuur die we zelf vanaf de grond hebben gebouwd. Naast automatisch opschalen zorgen we eveneens voor automatisch afschalen. En ook het volgende maakt Convesio goedkoper:

Standaard inbegrepen

Onze WP hosting services zijn veelal standaard inbegrepen en dat leidt tot lagere kosten – en daarmee lage WordPress hosting prijzen. Ook onder andere gratis SSL, gratis dagelijkse back-ups, 100% ingebouwde caching, geavanceerde hack- en virusbescherming, basismigraties en een gebruiksvriendelijk dashboard zijn inbegrepen. Zoals bij onze WooCommerce hosting. Je kan bovendien rekenen op onze continue, proactieve monitoring en 365/24/7 Convesio support.

high-end webhosting

Convesio levert de hoogste kwaliteit van WP hosting en support. Het is zogezegd een high-end hosting provider. Desondanks zijn de prijzen laag, al helemaal in combinatie met de winstvoordelen die onze hostingpakketten opleveren. Dat geldt niet in het minst voor WooCommerce shops die maximale omzet willen; groot, middelgroot of (gewoon nog) klein.

De voordelen van de beste WooCommerce hosting zitten in het maximaliseren van 1) winst (zie hiervoor). Maar ook in positieve invloed op 2) rust, 3) bedrijfsimago, 4) focus en 5) tevredenheid.

2) Rust: omdat je als eigenaar ruim van tevoren weet dat de hosting GOED is geregeld. Ook bij piekdrukte. 3) Bedrijfsimago: omdat je klanten, al dan niet bewust, betrouwbaarheid van je services ervaren.

Immers, je WooCommerce shop doet het ‘gewoon’ goed én snel, altijd. 4) Focus: je wordt niet afgeleid door hostingzorgen en trouble shooting op precaire momenten. Zo richt je je geconcentreerd op je eigen USP’s via de producten en diensten voor je klanten. En 5) tevredenheid: zonder onnodige frustratie kunnen jij en je medewerkers successen behalen. En dat geeft zeker voldoening!

Schaalbare WooCommerce hosting

Docker-technologie voor hoge volumes aan WooCommerce-transacties. We hosten WordPress in Docker-containers. Deze beschikken net als een VPS over toegewijde resources. Zijn er plotseling méér resources nodig? Dan zet ons platform automatisch extra containers in om de belastbaarheid te verdelen. Dit maakt WooCommerce snel. We verspreiden deze geïsoleerde containers zelfs over meerdere fysieke servers. Zodra het web- en bezoekersverkeer weer is genormaliseerd, stelt ons WooCommerce platform de extra containers weer buiten gebruik.

schaalbare woocommerce hosting
 • Automatisch schalen stel je in binnen een minuut, zonder SysAdmin
 • Blijvend snelle paginalaadtijden tijdens happenings zoals Black Friday
 • Tevens snelle WP Admin, dus je kunt snel je SKU’s bijwerken
 • Geïntegreerd met Cloudflare Enterprise, gefinetuned voor WooCommerce
 • Betaal alleen tijdelijk voor extra capaciteit: dus alleen op de momenten wanneer dat nodig is!
convesio woocommerce

Wat is WooCommerce?

Verderop in dit artikel leggen we uitgebreider uit hoe Convesio inhoud geeft aan hosting voor dit type WordPress toepassing. En welke techniek leidt tot de beste WP prestaties, ook voor WooCommerce. Maar eerst geven we duiding aan de basisbegrippen in dezen.

WooCommerce is een webshop plug-in voor WordPress. WP hosting providers bieden hun diensten dan ook aan onder de noemer ‘WordPress webhosting voor WooCommerce’. Deze plug-in voor eCommerce staat uitgebreid beschreven op deze Wikipedia-pagina. Het is een gratis plug-in op basis van opensource. De plug-in is wereldwijd al miljoenen keren gedownload.

Wat is webhosting?

Webhosting is een dienst voor het aanbieden van online ruimte voor het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere inhoud van een website. Zo omschrijft Wikipedia dit begrip. Een hostingbedrijf verzorgt deze dienst bijvoorbeeld voor websites die zijn gebouwd met WordPress. En WooCommerce is binnen WP weer een prominente toepassing.

Je huurt (ook) met WooCommerce webhosting dus een stukje ruimte op een webserver. Daarop komen alle soorten bestanden te staan die tezamen jouw webshop vormen. Die server is een computer en bevindt zich doorgaans in een datacenter. Deze computer – en daarmee jouw website – staat continu in verbinding met het wereldwijde internet.

Er zijn meerdere nuanceverschillen tussen hosting voor WordPress en hosting voor WooCommerce. Een online webshop vereist doorgaans extra aandacht. Dat wil zeggen, het is typisch een website die vaak veel – soms enorm veel – bezoekers tegelijkertijd ontvangt. Daarom stelt het hosten ervan ook extra eisen aan de betrouwbaarheid en de snelheid ervan. En die twee kenmerken zijn weer het resultaat van uiteenlopende hostingfacetten.

WooCommerce vraagt om extra hosting aandacht

Dit komt onder meer vanwege een grotere belasting van de database, door bijvoorbeeld deze, typische webshop-functies:

 • Filter en sorteer opties
 • Productinformatie, afbeeldingen, handleidingen, enz.
 • Tonen van online voorraad en actuele prijzen
 • Verwijzingen naar gerelateerde producten
 • Tonen van productvarianten en alternatieven
 • Vaak mooi en rijk vormgegeven productpagina’s
 • Winkelwagen beheer
 • Aanmelden, registreren en accountpagina’s
 • Caching uitdagingen zoals bij bestellingen en betalingen
 • Betaalmogelijkheden en connecties met betaalmodules van derden (iDEAL, PayPal, AfterPay, creditcard, Bancontact, Mollie, BTC, enz.)
 • Verzendopties derden / dropshipping
 • Overige WooCommerce hosting uitdagingen

Welke factoren de kwaliteit van webshop hosting bepalen? Dat lees je verderop deze pagina.

Het WooCommerce hostingpakket van Convesio

Een compleet pakket om WooCommerce-winkels met een groot volume te hosten en volledig te ondersteunen.

Op basis van ons Business pakket (zie Prijzen). Voor elke WooCommerce shop op maat te maken. Specificaties vanaf:

 • 2 GB geheugen
 • 4 vCPU processor cores
 • 16 PHP workers
 • 10 GB opslag
 • Load balancing
 • 100, 300 of 500 GB dataverkeer
 • Automatisch schalen
 • Redis cache
 • Schaalbaar tot 10 containers, ofwel 10x de specificaties van het plan
 • Keuze uit server- en databasetypes
 • Cloudflare Edge Performance optimalisatie
 • Caching op serverniveau met uitzonderings-instellingen voor kritieke WooCommerce-functionaliteiten
 • Geavanceerde paginasnelheid optimalisatie
 • 24/7 monitoring en proactieve probleemoplossingen
 • 24/7 voorkeurssupport via e-mail en chat (privékanaal)
 • Managed WordPress beveiliging met geautomatiseerde malware scanning
 • Gratis reparatie van eventuele hacks
 • Optioneel: extra ondersteuning via professionele services op maat

GRATIS PROEFPERIODE!

woocommerce managed hosting

Waarom betrouwbare WooCommerce hosting belangrijk is

Het snelle antwoord op deze vraag, is kort en krachtig: omdat het voor de ondernemer winst oplevert.

cruciale momenten

Een website, maar zéker een webshop wil je altijd online hebben, zonder downtime. Want het zijn altijd cruciale momenten waarop je bezoekers iets in je WooCommerce shop willen kopen. En vaak zijn dat er veel tegelijk. Soms zelfs ontzettend veel (potentiële) kopers tegelijk. Zoals bijvoorbeeld tijdens Black Friday. Juist op de momenten waarop een conversie kan plaatsvinden, moet de WooCommerce webshop optimaal presteren. Voor elke klant die een product of service bij je koopt of afneemt, zijn snelle laadtijden en uptime dan een must.

woocommerce specialisatie

Convesio is als WordPress host ook gespecialiseerd in hosting van WooCommerce. Op onze pagina met Convesio prijzen vind je de verschillende pakketten. Zie de informatie aldaar, zoals de technische specificaties en services die per pakket inbegrepen zijn. Of kijk verderop deze pagina voor het Convesio WooCommerce hostingpakket. Het installeren van onze pakketten is eenvoudig, voor elke nieuwe klant van Convesio. Aanmelden en installeren (met hulp van onze gespecialiseerde medewerkers)? Dat kan al in één minuut.

SEO: snelle WooCommerce en hoge page rankings

Snelle WooCommerce hosting stimuleert ook de organische online vindbaarheid van je webshop. Het helpt je om hoge page rankings te behalen in zoekmachines zoals Google, maar ook Bing, Yahoo, DuckDuckGo en Ecosia.

WAAROM CONVESIO

Convesio is erop gebouwd om grote pieken in het dataverkeer aan te kunnen. Veel klanten of enorm veel klanten, op hetzelfde moment? Jouw of jullie op WP gebaseerde webshop hoeft de deuren écht niet te sluiten bij een menigte aan online bezoekers. Wij maken het eenvoudig om je WooCommerce website met succes te hosten, ook bij een hoog transactievolume. Zo profiteer je optimaal van de potentiële (piek)omzet en (piek)winst. Het webhosting ontwerp van Convesio is crashbestendig, zelfs bij meerdere bestellingen per seconde. De snelheid waarmee de pagina’s laden? Hoe snel de bestelde artikelen in het winkelmandje belanden? Hoe vlot de afhandeling ofwel de betalingen plaatsvinden? De snelheid van al deze omzetverhogende factoren, blijft via ons platform consistent hoog!

Een wezenlijke manier waarop we dat voor elkaar krijgen, is via automatisch schalen. Zie: Schaalbare WordPress hosting.

voordelen woocommerce hosting convesio

Docker techniek

Docker container techniek is essentieel binnen ons hosting ontwerp om het volgende voor elkaar te krijgen. Instant automatisch opschalen, automatisch afschalen, en de WooCommerce shop in de lucht houden op hoge snelheid. Ook bij een hoog volume aan transacties.

We hosten WordPress op Docker containers, die net als een VPS over speciale bronnen beschikken. Zijn er méér resources nodig? Dan zet ons systeem geautomatiseerd en direct extra containers in. Dit verdeelt de belasting. De containers waarop de meerdere (identieke) reserve-versies van je WooCommerce webshop draaien, kunnen we zelfs verspreiden over meerdere fysieke servers. Komt de shop na de piekdrukte weer in wat rustiger vaarwater? Dan zijn deze extra containers niet meer nodig en zetten we deze als het ware weer in de stand-by stand. Daarmee gaan ook de kosten van WooCommerce hosting weer omlaag. Het instellen van deze mogelijkheid kan bij Convesio binnen een minuut. En daar is géén SysAdmin voor nodig.

WooCommerce & Cloudflare

In ons WooCommerce hosting plan is ook de Dynamic Edge Caching van Cloudflare inbegrepen. Deze caching is geïntegreerd in ons platform en speciaal geconfigureerd voor WooCommerce. Het leidt tot betere prestaties en fungeert als extra beveiligingslaag, nog vóórdat de betreffende requests de servers bereiken. Het is allemaal onderdeel van ons WooCommerce pakket.

Bereid je voor op Black Friday

Maak je WooCommerce shop crashbestendig voor tijdens Black Friday! Duikt er online een menigte aan shoppers op in je webwinkel? Dat is ongetwijfeld nou precies de bedoeling. Maar juist dan wil je natuurlijk wél up & running blijven!

beste woocommerce hosting
 • Verwerk meerdere bestellingen per seconde
 • De webwinkel blijft snel laden voor een consistent goede UX / gebruikerservaring
 • Werk met onze snelle WooCommerce webhosting ook voortvarend informatie, voorraden en overige actuele content bij!

Contact met Convesio voor gratis advies.

black friday wp webhosting

WooCommerce hosting & Black Friday

Black Friday is een aansprekend voorbeeld van een dag, of tegenwoordig een korte periode van dagen, waarop véél moet samenvallen. Namelijk veel bezoekers, veel conversie, veel gelijktijdige afhandelingen van betalingen – en een WP hosting provider die dit alles aankan.

‘Black Friday-proof’ is in de wereld van WooCommerce hosting een begrip. Het instellen van geautomatiseerde mogelijkheden voor instant opschalen (en zodra mogelijk direct weer goedkoper afschalen) is een must voor ondernemers. Je wilt niet op het moment suprême dit soort zaken nog hoeven te regelen of monitoren. Met als risico dat je te laat bent. Automatiseren is absoluut het devies. Ondernemen is vooruitzien, en hosting is dat óók. ‘Set-and-forget’ is hoe ze dit in bijvoorbeeld Engeland en de Verenigde Staten noemen. Schaalbare webhosting vooraf instellen en veiligstellen, is bij Convesio echt zó geregeld.

We stipten het al aan. Hosting wordt goedkoper door af te schalen wanneer het kan. Convesio biedt niet alleen opschalen aan, maar eveneens automatisch afschalen. Je betaalt alleen voor extra capaciteit op de momenten waarop dat nodig is. Dat is eigenlijk logisch en terecht. Maar het moet dan wel echt mogelijk zijn en ook dat hebben we geautomatiseerd. Je kunt ons bijvoorbeeld prima googelen in combinatie met de termen WooCommerce hosting vergelijken. Kijk zelf welke provider het beste uit de bus komt.

“Wij verkopen goud. Dan tellen milliseconden. De goudprijzen veranderen elke minuut en gebeurtenissen wereldwijd kunnen ineens de vraag flink opdrijven. Wij moeten er dus op kunnen vertrouwen dat onze klanten snel en veilig hoogwaardige transacties kunnen uitvoeren. Dankzij het team van Convesio verloopt dit allemaal probleemloos, structureel. De support is zeer ondersteunend, vriendelijk, efficiënt én met een faire prijs. Elk bedrijf dat betrouwbare WordPress hosting zoekt met prettige en ter zake kundige service, kan ik Convesio ten zeerste aanbevelen.”

Ruth Londen, Melbourne Mint
woocommerce webhosting pakketten
woocommerce hosting prijzen

Ondersteuning op maat voor WooCommerce

Je kunt bij Convesio kiezen voor professionele ondersteuning op maat. We kunnen je hulp bieden bij het geoptimaliseerd configureren van WooCommerce, voor het bereiken van maximale prestaties. Onze schaalbare hosting maakt al een groot verschil. Maar er is méér waarmee Convesio kan helpen, op weg naar een krachtige WooCommerce omgeving.

Ons Professional Service Team is in staat om de hosting en webshopomgeving te verfijnen, met het oog op de meest uitdagende scenario’s. Je kunt ons inhuren om technische, operationele en beveiligingsproblemen aan te pakken die de prestaties (vooralsnog) in de weg zitten. Dit doen we als volgt.

PRO SERVICES

 • Verrichten van een audit om de actuele problemen en knelpunten te identificeren
 • Analyseren van patronen in webverkeer en koopgedrag van je website gebruikers
 • Optimaliseren van WordPress en WooCommerce en server caching instellen op maat
 • Optimaliseren van geavanceerde edge caching via onze geïntegreerde CloudFlare
 • Verrichten van uitgebreide load tests om de benodigde resources in kaart te brengen
 • Vaststellen in instellen van de beste hosting configuratie
 • Doorlopende ondersteuning en deskundig advies

Kortom, over WooCommerce hosting

WooCommerce hosting vraagt om extra aandacht. Een WooCommerce webshop is veel complexer van opzet dan een gemiddelde WordPress website. Zeker bij het succesvol verwerken van elke unieke bestelling, en al helemaal wanneer kortstondig sprake is van grote drukte. Dan tellen fracties van seconden.

WordPress Hosting die op elk moment een grote belastbaarheid aankan, levert maximale omzet op. Daarnaast helpt een altijd soepel werkende shop om de goede bedrijfsnaam hoog te houden. Zo draagt het ook in grote mate bij aan klant- en medewerkerstevredenheid en overige vormen van efficiency.

Convesio heeft zijn WP infrastructuur geoptimaliseerd voor WooCommerce. Snelst, veiligst en betrouwbaarst: deze voordelen zijn in onze hosting volledig geïntegreerd. Een wezenlijk onderdeel daarvan is de automatische, elastische schaalbaarheid. Opschalen zodra nodig, gebeurt instant. Afschalen zodra het weer kan, eveneens. Dit laatste levert de WooCommerce onderneming nóg meer kostenvoordeel op, en daarmee indirect ook opbrengsten.

Met Convesio is altijd een crashbestendig WooCommerce hostingpakket op maat samen te stellen. Elk pakket biedt standaard veel extra’s. Zoals, maar niet uitsluitend: gratis SSL, gratis dagelijkse back-ups, 100% ingebouwde caching, geavanceerde hack- en virusbescherming, basismigraties, gebruiksvriendelijk dashboard en betrokken (!) 24/7 support.