WordPress beveiliging in optima forma: zónder een zwakste schakel

VEILIGSTE WORDPRESS HOSTING | NextGen WordPress beveiliging: hoe krijgt Convesio dat voor elkaar? De meest geavanceerde WordPress beveiliging begint met ons ontwerp. Wij hebben hierin alle onmisbare elementen op dit vlak geïntegreerd en daarmee 100% veiliggesteld. Denk hierbij aan een geavanceerd back-up systeem, de beste afweer tegen malware en bots, volledig automatisch zelfherstel, gratis SSL en monitoring door machine én mens.

Traditionele WordPress hosting heeft te maken met potentieel veel zwakste schakels, van de webserver naar de database. Convesio is echter juist en zelfs specifiek ontworpen om elk van deze storingspunten te elimineren. Beveiliging door middel van het ontwerp, zogezegd.

Beveiliging door ontwerp

De beginselen van onze veilige WordPress hosting structuur? Dat zijn geautomatiseerde meervoudige load balancers. Deze maken zowel verticale als ook horizontale schaalvergroting mogelijk, binnen ons systeem van WordPress containers. Daarnaast is er onze geclusterde database architectuur met meerdere SQL-servers; eveneens voor maximale beschikbaarheid, online uptime en schaalbaarheid.

veiligste wordpress hosting

Elke website op het WP hosting platform van Convesio draait in zijn eigen, volledig geïsoleerde container. Via deze manier van hosten zal nooit een besmette andere website die van jou kunnen infecteren. Bovendien distribueren we exacte klonen van je website over meerdere van deze, totaal onafhankelijk opererende containers. Daarbij kunnen we instant overschakelen, wederom volledig geautomatiseerd. Dit decentrale hostingontwerp is dé oplossing; zowel voor load balancing bij piekverkeer als bij veiligheidsgevaar. Behalve ongekende webprestaties bieden deze kenmerken dus óók een sublieme basisbeveiliging.

INGREDIËNTEN VEILIGSTE WORDPRESS HOSTING:

De basis: beveiliging by design

‘s Werelds beste apps & partners

> Geavanceerd back-upsysteem

> Beste afweer malware en bots

> Zelfherstellend WordPress

> Bij Convesio: gratis SSL

> Monitoring via machine én mens

365/24/7 controle per minuut

veiligste wp hosting

Back-ups

Dagelijkse back-ups van je website: eveneens gratis bij Convesio. En vanzelfsprekend ook volledig geautomatiseerd. De Git-stijl back-ups van eerdere versies van je WordPress site zorgen a) voor de meest praktische herstelmogelijkheden. Met onze geavanceerde back-up- en bewaarinstellingen is, indien nodig, snel herstel altijd voorhanden. Met een paar klikken regel je het maken, klonen en terugzetten van de site. Evenals, onder meer, de back-upfrequentie en de bewaartijd. En b), niet onbelangrijk: ons eenvoudige, geautomatiseerde WP back-upbeheer brengt je – al bij voorbaat – de nodige gemoedsrust.

Malware en bots op veilige afstand

Om de veiligste WordPress hosting te kunnen bieden, werkt Convesio op dit snijvlak nauw samen met specialistische serviceproviders. Patchman, Human Presence en andere beveiligingsapps zijn geïntegreerd in ons eigen hosting platform. 24/7 staan deze online diensten klaar om het gevaar van malware en bots proactief te pareren.

convesio patchman

Patchman detecteert kwetsbaarheden en malware op serverniveau en lost deze direct op. Deze service doet onzichtbaar zijn werk, volledig op de achtergrond. Installeren en configureren? Niet nodig. Convesio heeft het standaard geregeld. Inclusief het uitvoeren van beveiligingsupdates uit nieuwe releases in alle back-up versies van je site(s).

Patchman plaatst malware automatisch en rechtstreeks in quarantaine. Problemen of potentiële problemen die Patchman ontdekt, leiden bovendien instant tot een waarschuwing aan Convesio. Daarop controleren wij direct of de bedreiging werkelijk correct is opgeruimd. Zo (onverhoopt) niet? Dan zorgen wij daar alsnog onmiddellijk voor.

convesio human presence

De beveiligingsapp Human Presence detecteert en elimineert maar liefst 99% van alle kwaadaardige botspam. Human Presence is veel effectiever dan andere, populaire anti-spam oplossingen als Recaptcha, Akismet Anti-Spam en Honeypot. Bovendien heeft Human Presence een esthetisch voordeel: het is onzichtbaar voor websitebezoekers!

Human Presence is een anti-spam toepassing op basis van geavanceerde, geautomatiseerde gedragsanalyse. Het beschermt tegen kwaadaardig gebruik van (contact)formulieren, reactie- en reviewmogelijkheden bestemd voor bezoekers. Human Presence stopt ook analytics spam én voorkomt ‘scraping’ van de content van je site.

Veiligste WordPress hosting

Daarnaast ziet Convesio de meerwaarde van beveiligingsplug-ins binnen de front-end van WordPress. Zoals WordFence en WebARX. Het implementeren en configureren van deze plug-ins gebeurt bij ons in een handomdraai.

Je WordPress website 24/7 veilig. Beschermd tegen elk gevaar. Als klant van Convesio kun je rekenen op absolute beveiligingseffectiviteit. Deze is enkel en alleen mogelijk dankzij de combinatie van 1) automatisch zelfherstellend vermogen en 2) menselijke monitoring. De hiervoor benodigde infrastructuur, vaste processen en persoonlijk vakmanschap zijn daarbij van het hoogste niveau. Ook dit laatste is onmisbaar voor het doen welslagen van onze veiligheidsbelofte.

container hosting

Beveiligd ‘by design’

Convesio plaatst elke website in een eigen, volledig geïsoleerde container. Zo kan, in tegenstelling tot bij shared hosting, een besmette site op dezelfde server de jouwe niet infecteren.

wp beveiligingsapps

Complete beveiligingsuite

We zetten Patchman, Human Presence en andere beveiligingsapps in. Deze houden, de klok rond, malware en bots die je website in gevaar zouden brengen, effectief tegen.

wordpress hosting instellingen

Jíj houdt de controle

We bieden geavanceerde HTTP/HTTPS-tools (met bewaking van de wettelijke regels per land), malware scanning + breed spectrum aan beveiligingsprotocollen en -beleid.

convesio wp hosting infrastructuur

Infrastructuur: wereldklasse

Convesio is gebouwd op Google Cloud en Amazon Web Services (AWS). Leiders op het gebied van prestaties, beveiliging, protocollen en operationele teams die 24/7 paraat staan bij bedreiging.

SSL-certificaat: gratis bij Convesio

Convesio neemt gratis een SSL-certificaat op voor elk van je websites. Het wereldwijd toegepaste Secure Socket Layer protocol creëert een versleutelde verbinding tussen server en browser.

Deze encryptie is een belangrijke garantie uit oogpunt van veiligheid: met SSL blijven alle verstuurde gegevens tussen de webserver en de browser voor buitenstaanders geheim. Dit voorkomt de mogelijkheid om data, waaronder die van persoonlijke en financiële aard, te onderscheppen en/of te stelen.

Omdat een SSL-verbinding niet mag ontbreken, zorgt Convesio dat je er niets voor hoeft te regelen en er niet voor hoeft te betalen!

Met Convesio scoren in zoekmachines
Een (bij Convesio gratis) SSL-certificaat stimuleert bovendien de organische vindbaarheid van je site bij Google en andere zoekmachines.

wordpress hosting veiligheid

Automatisch zelfherstel

Dreigt je website, om welke reden dan ook, offline te gaan? Dan schakelt ons platform onmiddellijk over naar een andere container met exact dezelfde site. De bezoeker merkt daar niets van. Zoals je al hebt kunnen lezen, wordt onze stack bovendien beschermd door toonaangevende applicaties en diverse overige WordPress-specifieke oplossingen.

Veiligste WordPress hosting: ook via menselijke monitoring

Onze inzet op het vlak van bescherming van je website gaat verder dan alleen de robuuste, automatische beveiliging-door-ontwerp. Het WordPress-specifiek scannen (proactief en tot diep in de processen), detecteren van inbreuken, opschonen en patchen van kwetsbaarheden gaat voortdurend hand in hand met een haast obsessieve bewaking door onze professionals. Uiteraard, waar nodig, gevolgd door actie.

Dat is eveneens prettig voor al je websitebezoekers. Zij navigeren immers ongestoord door de content én blijven dankzij Convesio’s WordPress Malware Removal Service gevrijwaard van infectie.

Onze complete beveiligingssuite, daar zijn we trots op. Net als op ons zorgvuldig ontworpen, geoliede geheel van geautomatiseerde processen en persoonlijke controle. Snelle respons- en oplossingstijden zijn bovendien een vanzelfsprekend onderdeel van onze SLA. We durven je dan ook gerust te beloven: raakt je WordPress website onverhoopt geïnfecteerd, dan zullen we deze snel én gratis voor je repareren.

convesio hosting partners

WordPress hosting & ‘s werelds beste partners

Convesio en gerespecteerde partners. Samen dragen we zorg voor de beste WordPress hosting.