Hoogste bescherming tegen cyberaanvallen: samenwerking Convesio en Monarx

Websites van klanten een nog hoger beschermingsniveau bieden tegen geavanceerde cyberaanvallen. Dat is waarom Convesio een samenwerking is aangegaan met Monarx.

Samenwerking Convesio en Monarx

Monarx, een moderne websitebeveiligingstool, detecteert kwaadaardige aanvallen proactief en automatisch, en voorkomt daarmee tijdig concreet gevaar. Het belang hiervan zal elke online onderneming onderkennen. Zeker de laatste jaren maakt het aantal cyberaanvallen bedrijfswebsites steeds kwetsbaarder, met mogelijk grote gevolgen. ‘Zomaar’ een schrikvoorbeeld: een grootschalig datalek dat veel geld, energie en tijd kost, naast een flinke imagoschade. Of neem een gerichte, bredere online aanval op het individuele bedrijf. De impact ervan kan zelfs ronduit desastreus zijn.

Rol van de hostingprovider

Voor de meeste online bedrijven vormt hun hostingprovider de eerste en belangrijkste verdedigingslinie tegen genoemde cyberattacks en ander kwaadaardig webverkeer. De verwachtingen die deze bedrijven van hun provider hebben, zijn dan ook (terecht) groot. Als veilige WordPress hosting provider is de bescherming van elke website van onze klanten simpelweg prioriteit nummer één.

Convesio maakt daarvoor ten eerste gebruik van een unieke, op Docker gebaseerde hostinginfrastructuur. Daarmee implementeren we elke site in een individuele, onafhankelijke, geïsoleerde container. De veiligheid is daarmee al letterlijk ingebouwd in ons ontwerp. Maar oplossingen voor veiligheid staan nooit op zichzelf, en dus gebruiken we ook andere geavanceerde technologieën en beveiligingsprotocollen. Zoals die van Monarx.

Monarx en Convesio

Het is onze missie om veilige WordPress hosting aan te bieden voor elke website die onderdeel uitmaakt van ons unieke, schaalbare WordPress hosting platform. Onze partnerschap met Monarx, sinds oktober 2022, past daar uitstekend in. Monarx biedt een intelligente tool tegen cyber- en andere website-aanvallen, met een indrukwekkende nauwkeurigheid.

Dit zijn de voordelen en de belangrijkste functionaliteiten van Monarx:

Veilige WordPress hosting met Convesio en Monarx
  • Het is voor je website een lichtgewicht tool, in tegenstelling tot andere beveiligingstools.
  • Het zware rekenwerk verricht Monarx in zijn eigen cloud; daarmee verbruikt het minder serverbronnen.
  • Uniek: het kan malware identificeren aan de hand van het kenmerkende gedrag ervan, in plaats van aan de hand van zijn ‘handtekening’. Dat is van belang, omdat de meest geavanceerde malware vaak geen (detecteerbare) signature meer achterlaat. Alléén Monarx kan dergelijke malware alsnog traceren.

En verder biedt monarx:

  • Malware Scanner & Antivirus: Monarx scant automatisch op malware en virussen zonder je server te belasten.
  • De zogeheten Global Honeypot is een wereldwijd netwerk van aangesloten servers die proactief dreigingsinformatie leveren.
  • Monarx Cloud: een hub voor zware beschermingsoperaties zonder de server te hoeven belasten.
  • Protect RASP: onconventionele contextbewuste bescherming met mogelijkheid tot integratie in PHP.
VEILIGE HOSTING VAN CONVESIO

WordPress hosting met de beste en veiligste tools

WordPress beveiliging in optima forma. Ten eerste: bescherming verankerd in het Convesio ontwerp. Ten tweede: de meest geavanceerde tools volledig geïntegreerd in al onze hostingpakketten.

Als klant van Convesio profiteren van Monarx

Elke klant van Convesio heeft automatisch de bescherming van Monarx. Het is één van de vaste onderdelen van onze WordPress hostingpakketten. We gebruiken deze tool voor realtime monitoring van het webverkeer en voor het realtime detecteren van bedreigingen. De integratie van Monarx binnen de hosting van Convesio stelt ons in staat om nog beter (cyber)aanvallen te identificeren en preventief verdere maatregelen te treffen. Deze ronduit onmisbare en hoogwaardige vorm van websitebeveiliging is voor alle website-eigenaren bereikbaar, simpelweg door een hostingpakket af te nemen van Convesio.

meest veilige wordpress hosting

Door te kiezen voor de meest veilige WP hosting voorkom je niet alleen ernstige financiële – en imagoschade, maar profiteer je ook van alle andere voordelen van Convesio. We zijn er echt en alléén voor WordPress, zorgen voor geavanceerd op- en afschalen en hebben infrastructuur voor topsnelheid. We bieden all-in hostingpakketten, een hoge mate van eenvoud voor de klant en effectieve en directe support door de juiste experts. Bovendien is Convesio prijsgunstig; want de goedkoopste all-in, high-end schaalbare WP hosting.

Aanmelden

Klaar om je WordPress site veiliger te maken? Dan is het tijd om je aan te melden bij Convesio.

KLANT WORDEN VAN CONVESIO